Faina de porumb Bio fara gluten, 1 Kg, La Finestra sul Cielo [8017977007941]
Făina de porumb (malaiul) este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Porumbul a fost adus în Europa odată cu descoperirea Americii. Are numeroase calități nutritive și poate fi măcinat cu diferite granulații. Mălaiul obținut din porumb se foloseste pentru mămăligă, in prepararea pastelor tip gnocchi, sau a altor produse de panificație.
Se obtine mamaliga traditionala, tip Bramata.
Modalitate de preparare: pentru 1 kg de faina de porumb (malai) se recomanda folosirea a 4 litri de apa si 1-2 linguri de sare grunjoasa (sau dupa gust). Se adauga sarea in apa rece si apoi, in ploaie, se adauga malaiul, amestecand rapid pentru a nu se forma cocoloase. Dupa cca 40 minute, se rastoarna mamaliga pe un fund de lemn.
Declaratie nutritionala
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1440kj / 340kcal
Grasimi: 1g (din care grasimi saturate 0,24g),
Carbohidrati: 74g (din care zaharuri 0,64g),
Proteine: 6,6g,
Fibre: 4,1g,
Sare: 0,147g.
Modalitate de utilizare Pentru 1 kg de faina de porumb (malai) se recomanda folosirea a 4 litri de apa si 1-2 linguri de sare grunjoasa (sau dupa gust).
Prezentare:
1000 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Faina de porumb Bio fara gluten, 1 Kg, La Finestra sul Cielo a fost efectuata la data de 05-03-2024.