Gnocchi Bio din cartofi si quinoa fara gluten [8016323038967]
Aceste găluște de cartofi cu quinoa sunt perfecte pentru cei care nu pot consuma gluten. Perfect cu orice tip de sos, de la ragu de legume la pesto la creme de legume.
Mod de utilizare:
1.Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti.
2.Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri făcute din roșii, brânzeturi, unt, smântână, cu ciuperci sau diferite legume.
Precautii:
Alergeni - Poate contine urme de soia.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina si surse de caldura.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se foloseste in 3 zile.
Ingredinete:
*cartofi rehidratati (70%) (apa, *fulgi de cartofi (*cartofi, *extract natural de rozmarin)), *quinoa (10%), *faina de porumb, *amidon din cartofi, *amidon din porumb, *faina de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic. *=ingrediente din agricultura biologica.
Prezentare:
400 g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Gnocchi Bio din cartofi si quinoa fara gluten a fost efectuata la data de 25-04-2024.