Fulgi de ovaz fini Bio, 350 g [6426309005258]
Fulgii de ovăz conțin antioxidanți care ajută la formarea vitaminei E.
Acești antioxidanți inhibă sinteza colesterolului și mai nou s-a descoperit ca reduce nivelul colesterolului.
Ovăzul e una din cerealele benefice sănătății fiind bogat în grăsimi și proteine dar cu conținut redus de carbohidrați.
Beneficii:
Dacă adăugăm și conținutul de aproximativ 9% fibre, rezultă una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scăzut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
Materia primă este ovăz atent selecționat și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros.
Ovăzul este aburit, presat și apoi prăjit. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie.
Mod de consum:
Fulgi de ovaz cu lapte;
Fulgi de ovaz cu iaurt;
Terci cald de ovaz
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: |
per 100 g |
Valoare energetică |
1503 kJ/357 kcal |
Grăsimi, din care: |
1,58 g |
- acizi grași saturați |
0,26 g |
Carbohidrați, din care: |
70,82 g |
- zaharuri |
2,21 g |
Fibre |
3 g |
Proteine |
12,75 g |
Sare |
0,02 g |
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
Păstrare: loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Ingrediente:
Fulgi de ovăz*
*din culturi certificate ecologic
Prezentare:
350 gr
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fulgi de ovaz fini Bio, 350 g a fost efectuata la data de 29-03-2024.