Mix universal de fainuri Bio fara gluten, 800 gr, Bauckhof [4015637824598]
Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Atentie: La coacerea produselor de patiserie fara gluten se recomanda utilizarea ambelor functii de coacere (sus si jos).
Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g).
Ingrediente: 500g de mix universal de fainuri, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g).
Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute.
Ingrediente: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala mei*, agent de îngroșare: gumă guar*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1482 Kj/353 kcal; Grasimi (g) – 0,5 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,1; Glucide (g) – 82,8 Din care zaharuri (g) - 0,2; Fibre (g) – 3,2; Proteine (g) – 1,8; Sare (g) 0,02.
Prezentare: 800 gr.
Mix universal de fainuri Bio fara gluten, 800 gr, Bauckhof [4015637824598]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix universal de fainuri Bio fara gluten, 800 gr, Bauckhof a fost efectuata la data de 28-03-2024.