Fasole Azuki, 500g, Longevita [5941828002423]
Azuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare maro-rosiatica, cu gust cremos care seamana cu cel al nucilor.
Este folosita atat in supe, cat si in deserturi.
Acest tip de fasole este utilizat in prepararea cremelor pentru prajituri, dar si in prepararea inghetatei.
Azuki este renumita pentru proprietatile benefice, in special in cazul problemelor ce apar la ficat si rinichi.
Fasolea azuki este bogata in magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu si complexul de vitamine B. Contine putine calorii si grasimi, este mai usor de digerat decat alte tipuri de fasole
Se fierbe (impreuna cu cateva boabe de piper negru sau cardamom sau fenicul pentru a elimina flatulenta). Se schimba apa de fierbere de 2-3 ori, de preferinta tot cu apa fierbinte.
Prezentare:
500 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fasole Azuki, 500g, Longevita a fost efectuata la data de 05-03-2024.