Ceai sveltaflor, 50 g, Fares [5941141000946]
Util în cura de slăbire
Stimulează peristaltismul intestinului gros, favorizând evacuarea conţinutului intestinal
Favorizează diureza prin acţiunea asupra epiteliului renal.
Te ajută să scazi în greutate. Ceaiul Sveltaflor conține funze de senna care stimulează tranzitul intestinal. În compoziție se găsesc și flori de șoc, mentă și lavandă ce favorizează eliminarea apei în exces și a toxinelor prin transpirație.
Acțiune eficientă, dar blândă. Pe parcursul curei, ceaiul nu duce la apariția crampelor abdominale sau a altor probleme de sănătate.
Eficiență confirmată în 25 ani de utilizare.
Efecte vizibile din prima săptămână de administrare.
Nu conține coloranți sau arome.
Ingrediente:
Frunze de senna (Sennae folium) 70%, flori de șoc (Sambuci flos) 10%, flori de muşeţel (Matricariae flos) 5%, sulfină (Meliloți herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), mentă (Menthae herba).
Mod de administrare:
Se beau 1-2 căni cu ceai pe zi, dimineaţa şi seara, neasociat cu alimentaţia, neîndulcit.
Durata unei cure este de 6 – 8 săptămâni, apoi o lună pauză.
Preparare: Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 – 15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Contraindicaţii: Acest ceai nu este recomandat în diaree, deshidratare, copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcină şi alăptare: Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează
Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.
Asocieri recomandate: Pentru cura de slăbire recomandăm ceaiul Sveltaflor-M98/M11 timp de o lună, apoi două luni capsule Silueta Perfectă-controlul apetitului-M100 împreună cu Siluetă Perfectă-controlul greutăţii-M101, urmate încă două luni cu complexul Arom Digest Slim-M122.
Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: În timpul curei de slăbire vă recomandăm să evitaţi consumul de carne şi peşte grase, conservate sau afumate, brânzeturi grase, sărate, leguminoase boabe, pâine, cartofi, paște făinoase (în cantităţi mari), fructe dulci sau uscate, dulciuri concentrate, prăjituri, produse de patiserie, frişcă, smântână, creme, slănină, untură, sosuri grase, aluaturi cu unt, oleaginoase, lapte integral. Este bine şi să reduceţi consumul de sare. Este bine să consumaţi legume şi fructe (în funcţie de conţinutul glucidic), zarzavaturi, pâine neagră sau intermediară (în cantităţi moderate), leguminoase (în cantităţi moderate), carne slabă, peşte slab, brânză de vaci, brânză slabă, iaurt şi lapte degresat, ciuperci, uleiuri vegetale, unt (cantităţi reduse). Se consumă minim 2 litri pe zi de lichide (apă plată, de izvor, sucuri de legume şi fructe).
A se păstra la loc uscat și la temperatura mediului ambient