Miere poliflora BIO 95% + Cacao BIO 5%, 400 gr, Apisrom [6424286000808]
Choco mierea BIO este un produs obtinut printr-un proces complex de cristalizare controlata a mierii poliflore ecologice, prin acest procedeu obtinandu-se o miere cu o textura cremoasa.
- Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge.
- Nu contine conservanti, aditivi, ulei de palmier sau gluten.
Tara de origine: Romania
Choco mierea BIO contine 95% miere poliflora ecologica si 5% cacao ecologica.
Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa.
Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema.
Valori nutritionale:
Grasimi
|
0.41g/100g
|
Valoare energetica
|
331.64kCal/100g
|
Glucide
|
82.07g/100g
|
Fibre
|
0.52g/100g
|
Sodiu
|
0g/100g
|
Proteine
|
0.21g/100g
|
Temperatura optima de pastrare: 10-15 °C
Prezentare:
400 gr.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Miere poliflora BIO 95% + Cacao BIO 5%, 400 gr, Apisrom a fost efectuata la data de 05-03-2024.