Goldrink Premium + BCAA cu aroma de lamaie, 750 gr, Gold Nutrition [5601607071513]
Gold Nutrition® Goldrink Premium + BCAA’s Lamaie reprezinta: combinatia de glucoza si fructoza (2:1), electroliti pentru sportivi si o sursa importanta de magneziu pentru organism. BCAA (aminoacizi cu catena ramificata) este considerat a treia sursa de energie folosita de organism. Leucina, izoleucina si valina contribuie in sinteza proteinelor, in cresterea masei musculare, in cresterea vitezei de recuperare a organismului dupa un efort fizic intens.
Mod de preparare:
Se adauga 2 masuri pline (70 g) de pulbere intr-un litru de apa. Se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se bea.
Avertizari:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contine o sursa de fenilalanina. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de encefalopatie hepatica si ALS/scleroza amiotrofica laterala. Cu indulcitori. Colorantul E102 poate afecta activitatea copiilor si atentia acestora.
Ingrediente:
Dextroza; Fructoza; L-Leucina; PeptoPro® (cazeina hidrolizata din proteina de lapte); L-Valina; L-Izoleucina; Citrat de Sodiu; Clorura de Sodiu; Citrat de Magneziu; Monofosfat de Potasiu; Acid ascorbic; Aroma (lamaie); Regulator de aciditate (Acid citric, DL Acid Malic); Agent antiaglomerant (Dioxid de Siliciu); Indulcitor (Sucraloza); Coloranti (E102/tartrazina, E133/albastru brilliant).
Prezentare:
750 gr.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Goldrink Premium + BCAA cu aroma de lamaie, 750 gr, Gold Nutrition a fost efectuata la data de 05-03-2024.