Ulei de Migdale dulci, 100 ml, Mayam

produs cosmetic natural si organic

Cod produs: 6424414012956

Brand: MAYAM

Model: SKU M-1269

: Documente

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
19,50 LEI
8 în stoc Ultima actualizare: 03-10-2022 19:11:35
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • disponibil Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti disponibil
  • disponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti disponibil
  • disponibil ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta disponibil
  • stoc critic Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti stoc critic
  • indisponibil Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil
  • În curând Titan
    Strada Ion Agarbiceanu 3 - 11 București se deschide în curând

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de Migdale dulci, 100 ml, Mayam [5940100726798]

Este unul din cele mai răspândite uleiuri vegetale, bun emolient, delicat, fin, hrănitor și calmant, folosit pentru îngrijirea pielii în general, pentru masaj corporal sau facial, benefic pentru pielea uscată, iritată sau sensibilă în particular.
Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calitățile deosebite ale sâmburilor sale, apreciate atât în gastronomie cât și în cosmetică.
Utilizat încă din antichitate pentru îngrijirea pielii, uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale datorită proprietăților sale emoliente, nutritive, calmante și catifelante.

Metoda de obținere: prin presare la rece din sâmburi
Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert
Proprietăți organoleptice: lichid limpede, gălbui, miros fin caracteristic
Pe piele: absorbție lentă, senzație destul de grasă

Proprietățile uleiului de migdale:

  • Emolient, înmoaie pielea și o protejează de deshidratare
  • Nutritiv, hrănește pielea și contribuie la regenerarea cutanată
  • Contribuie la menținerea integrității barierei de protecție proprie pielii
  • Catifelant, delicat, conferă pielii finețe și o strălucire mătăsoasă
  • Calmant, reduce iritațiile și mâncărimile

Recomandări, aplicații:

  • Ingrijirea pielii uscate, aspre, sensibile
  • Ingrijirea pielii afectate de iritații, roșeață, mâncărimi
  • Calmarea pielii după expunerea la soare
  • Ca bază pentru masaj facial și corporal
  • Ca demachiant delicat
  • Ingrijirea pielii gravidelor (vergeturi preventiv)
  • Ingrijirea pielii din jurul ochilor, îngrijirea buzelor

Mod de utilizare în cosmetică:

  • Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • Combinat cu uleiuri esențiale specifice și alte uleiuri vegetale, pentru masaj corporal sau facial
  • Ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijirea tenului și a zonei ochilor: creme, seruri, loțiuni, lapte demachiant
  • Ca ingredient în preparate pentru îngrijire corporală: cremă, balsam, unt de corp, lapte de corp, ulei de corp, cremă de mâini
  • Ca atare sau ca ingredient pentru compoziții de îngrijire a buzelor
  • Inclus în balsamuri și măști capilare, îndeosebi pentru păr uscat

Sinergii speciale:

  • Combinat cu apă de albăstrele pentru un demachiant bifazic
  • Combinat cu ulei esențial de lavandă și bisabolol pentru calmarea pielii
  • Combinat cu unt de shea și ulei de rosa mosqueta pentru vergeturi preventiv
  • Alături de uleiul de avocado și untul de murumuru pentru îngrijirea mâinilor și a pielii deteriorate
  • Cu ulei de borago și ulei esențial de morcovi pentru masaj facial
  • Cu ulei de monoi sau ulei de vanilie pentru masaj corporal

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita de către persoanele alergice la nuci/oleaginoase; uz cosmetic

Ingrediente (INCI):
Prunus amygdalus dulcis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Prezentare:
100 ml

Certificate:

Documentul nu este disponibil.
Documentul nu este disponibil.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.