Ulei esential de Tamaie, 5 ml, Mayam

cicatrizant și regenerator al pielii

Cod produs: 6424414012512

Brand: MAYAM

Model: SKU M-1228

: Documente

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
20,50 LEI
Pret/100 ml: 410.00 Lei
5 în stoc Ultima actualizare: 04-10-2022 00:53:45
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • disponibil Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti disponibil
  • stoc critic Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti stoc critic
  • stoc critic Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti stoc critic
  • stoc critic ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta stoc critic
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti indisponibil
  • În curând Titan
    Strada Ion Agarbiceanu 3 - 11 București se deschide în curând

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei esential de Tamaie, 5 ml, Mayam [5940100726767]

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni. 
Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii.

Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie

Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale

» Proprietățile principale ale uleiului de tămâie

  • Cicatrizant și regenerator al pielii
  • Anti-aging
  • Anti-vergeturi
  • Tonic, astringent
  • Stimulant al sistemului imunitar, energizant
  • Antidepresiv, reduce tensiunile nervoase

» Recomandări, aplicații

  • Ten matur, ridat, îmbătrânit
  • Cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise
  • Vergeturi
  • Eliberarea spațiului de energii negative
  • Anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive
  • Meditații, rugăciuni, reculegere

» Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • Nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie
  • Inclus în ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față
  • Inclus în ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp
  • Ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj
  • Ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele bărbătești
  • Ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator
  • Diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale
  • Prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale
  • Ca esență cu note de bază pentru prepararea de parfumuri

Mod de păstrare:
La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

» Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • Detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • A se evita contactul cu ochii
  • Contraindicat în trim I de sarcină
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

» Ingrediente (INCI): 
Boswellia carterii gum oil

Prezentare:
5 ml

Ulei esential de Tamaie, 5 ml, Mayam [5940100726767]

Ulei esential de Tamaie, 5 ml, Mayam [5940100726767]

Ulei esential de Tamaie, 5 ml, Mayam [5940100726767]

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.