Exista 4 patologii legate de consumul de gluten: alergia la gluten ( aproximativ 1 caz la 1000 de persoane, intoleranta la gluten ( boala celiaca ) - 1 caz la 100 de persoane, sensibilitatea la gluten - tot cu o frecventa de aproximativ 1% in populatie si ataxia data de gluten ( afectarea autoimuna a unor fibre nervoase ca urmare a consumului de gluten, afectare ce duce la aparitia de tulburari musculare ). ...
vezi articolul
Prin adaugarea ierburilor aromatice si a condimentelor in preparatele copiilor, sunt sanse ca acestia sa manance mai bine mesele solide si, pe masura ce cresc, sa aleaga mancarea cu gust „interesant“/ sanatos si sa nu le fie frica sa incerce gusturi noi. ...
vezi articolul
Pentru spalarea celui mic este necesar ca in spatiul in care ai decis sa-i faci baita, sa existe o temperatura de cca 26-27°C cu cca 3-4 grade mai mare decat in mod constant, iar temperatura apei sa fie de cca 37-38°C....
vezi articolul
Cel mai probabil, somnolenta din primul trimestru de sarcina are drept cauza o crestere rapida a progesteronului. De obicei, dupa primul trimestru, nevoia crescuta de somn se mai tempereaza, in sensul ca se regleaza, corpul incepand deja sa se acomodeze cu noul context....
vezi articolul