Cu siguranta, fructele uscate sunt un aliment versatil si delicios, care a calatorit prin istorie si culturi diferite pentru a ajunge in casele noastre astazi. Aceste minunate delicatese au fost apreciate de-a lungul timpului pentru gustul lor dulce si beneficiile nutritive. Fructele uscate au o istorie indelungata, fiind folosite cu mai bine de o mie de ani in urma de culturile persane si arabe, care savurau caisele uscate ca o sursa de vitamine si minerale disponibile pe tot parcursul anului. In timpul secolului al XIX-lea, in America de Nord, ciresele si merisoarele uscate erau adaugate la pemmican, un aliment traditional, pentru a sustine calatorii lungi si aventuri in salbaticie....
vezi articolul
Aproximativ 10% pana la 30% dintre copii si 2% pana la 10% dintre adultii din tarile dezvoltate sufera de aceata afectiune, aflandu-se in crestere de doua pana la trei ori in ultimele decenii....
vezi articolul
Va recomandam ca primul semn pe care sa-l urmariti sa fie starea de confort a bebelusului la san, apoi sa lase singur sanul, dupa care il mai tineti apropiat de san 5-10-15-20, in functie de varsta acestuia, iar apoi puteti sa va separati de el. Separarea cea mai usoara, pe care bebelusul nu o percepe, este atunci cand acesta este alaptat in pozitie culcat, iar el ramane in continuare sa doarma in acelasi loc....
vezi articolul
Descopera retetele, meticulos gandite de catre medicul rezident Raluca Georgiana Dinu (Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice) pentru a oferi o hidratare adecvata si pentru a imbogati dieta ta cu nutrienti esentiali, toate fara gluten. ...
vezi articolul