Cu siguranta, fructele uscate sunt un aliment versatil si delicios, care a calatorit prin istorie si culturi diferite pentru a ajunge in casele noastre astazi. Aceste minunate delicatese au fost apreciate de-a lungul timpului pentru gustul lor dulce si beneficiile nutritive. Fructele uscate au o istorie indelungata, fiind folosite cu mai bine de o mie de ani in urma de culturile persane si arabe, care savurau caisele uscate ca o sursa de vitamine si minerale disponibile pe tot parcursul anului. In timpul secolului al XIX-lea, in America de Nord, ciresele si merisoarele uscate erau adaugate la pemmican, un aliment traditional, pentru a sustine calatorii lungi si aventuri in salbaticie....
vezi articolul
Sarea de baie este un produs utilizat adeseori la baie pentru a adauga beneficii pentru piele si pentru a crea o experienta de relaxare sau de ingrijire personala. Aceasta poate fi folosita sub forma de granule, cristale sau pulbere si este adaugata in apa pentru a se dizolva si a imbogati baia cu proprietati terapeutice sau cosmetice....
vezi articolul
Inceputul anului scolar este un moment plin de emotii si anticipare, mai ales cand vine vorba de prima zi de gradinita a celor mici. Cunoastem majoritatea preocuparile parintilor din aceasta perioada de pregatire scolara, iar unul dintre aspectele esentiale il reprezinta echiparea ghiozdanului micilor exploratori cu toate cele necesare pentru ca aventura sa poata incepe. ...
vezi articolul
Stafidele sunt in mod natural dulci si bogate in zahar si calorii, dar contin si fibre, antioxidanti si minerale importante precum fierul, fiind o alternativa sanatoasa la alte dulciuri procesate, daca sunt consumate cu moderatie....
vezi articolul