Cacaua este un produs alimentar obtinut din semintele plantei de cacao (Theobroma cacao), care este originara din America Centrala si de Sud. Semintele de cacao sunt fermentate, uscate si macinate pentru a produce o pasta numita nibs de cacao. Nibs de cacao pot fi consumate crude, dar sunt adesea folosite pentru a produce ciocolata, pudra de cacao si alte produse din cacao....
vezi articolul
Proprietatile sale fac din propolis un adjuvant de seama ce contribuie la sustinerea imunitatii organismului....
vezi articolul
Carbunele activ este o pulbere fina, neagra si inodora. Este un material poros, ceea ce inseamna ca are spatii goale sau pori in interiorul substantei uscate. Carbunele activ nu este aceeasi substanta ca cea gasita in bucatile de carbune din mina sau in bucatile de mancare arse. Fabricarea carbunelui activ il face extrem de absorbant, permitandu-i sa se lege de molecule, ioni sau atomi si sa ii indeparteze din substantele dizolvate....
vezi articolul
Beneficiile curative ale apei termale au fost cunoscute inca din antichitate, de pe vremea termelor romane. Astazi, toate secretele apei termale au fost deslusite si datorita calitatilor sale, contribuie cu succes la tratarea diferitelor patologii cutanate dar si in domeniul cosmeticii. Pentru a afla mai multe informatii despre ce este apa termala si ce beneficii aduce pielii, am apelat la medicul rezident dermato-venerolog Georgiana Gheba.
...
vezi articolul