Dihidroxiacetona (DHA), un monomer carbohidrat cu structura de trioza si formula moleculara C3H6O3, include trei atomi de carbon. Aceasta molecula, solubila in apa si etanol, dar insolubila in ulei, poate proveni din surse sintetice sau naturale. Productia naturala de DHA se realizeaza frecvent printr-un proces biotehnologic ce cuprinde fermentatia bacteriana si transformarea biochimica a glicerolului extrase din plante cum ar fi rapita, porumbul sau sfecla....
vezi articolul
Deoarece ashwagandha este folosita in mod traditional ca adaptogen, se crede ca ajuta organismul sa reziste mai bine stresului fizic si mental. Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante medicinale din Ayurveda, care este o forma traditionala de medicina alternativa bazata pe principiile indiene de vindecare naturala.
...
vezi articolul
Cacaua este un produs alimentar obtinut din semintele plantei de cacao (Theobroma cacao), care este originara din America Centrala si de Sud. Semintele de cacao sunt fermentate, uscate si macinate pentru a produce o pasta numita nibs de cacao. Nibs de cacao pot fi consumate crude, dar sunt adesea folosite pentru a produce ciocolata, pudra de cacao si alte produse din cacao....
vezi articolul
Stevia este un indulcitor natural derivat din frunzele plantei de stevie (Stevia rebaudiana). Deoarece este de aproximativ 100 pana la 300 de ori mai dulce decat zaharul de masa, nu are carbohidrati, calorii sau ingrediente artificiale poate fi o alegere populara pentru multi oameni care doresc sa slabeasca si sa scada aportul de zahar....
vezi articolul