Bebe Tei - Site-ul este inchis momentan, revenim curind.

Categorii

Catalog producători711

Urmarire Colet

un serviciu LivrariOnline

0 produse în coș

Am deja cont


Ați uitat parola? Click aici

Sunt client nou

     

Cerealele cu PreciNutri Bio 3 cereale, +6 luni, 250, Milupa
[4008976050100]

  • Grupa de varsta

  • Reteta

Producător: MILUPA
Vandut de: BebeTei Online

Nu poate fi comandat.

Cerealele Milupa cu PreciNutri Bio 3 cereale nu au zahăr adăugat, provin din culturi agricole ecologice și oferă o textură adecvată varstei şi nutrienţii esenţiali care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a bebeluşului.

    Fara zahar adaugat.
    Fara gluten.

Se prepara cu lapte
Sursa de energie
Nevoile energetice ale bebeluşului sunt de 2-3 ori mai mari decat ale unui adult datorită ritmului accelerat de creştere, iar laptele nu mai este suficient. Cerealele Milupa cu PreciNutri sunt o sursă naturală de energie şi asigură nutrienţii importanţi unei dezvoltări armonioase.

Gusturi naturale
Cerealele Milupa cu PreciNutri oferă o varietate de gusturi delicioase provenite din ingrediente naturale, atent selecţionate de specialişti in nutriţia bebeluşului. Nu conţin zahăr, conservanţi şi coloranţi artificiali.

Vitamina B1
Cerealele BIO Milupa conţin vitamina B1 care este necesară in dieta bebeluşului pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a sistemului neurologic.

Ambalare:
250g

Grupa de varsta: +6 LUNI

Nu există comentarii referitoare la acest produs.


Opinia dumneavoastră contează!

Site-ul comenzi.bebetei.roîncearcă în permanență să păstreze acuratețea informațiilor prezentate. Totuși, este posibil ca informațiile prezentate pe această pagină să fie mai vechi sau inexacte, datorită schimbărilor efectuate de producător sau a altor condiții care nu stau în puterea noastră.
Așteptăm părerile și opiniile dumneavoastră pentru îmbunătățirea calității site-ului nostru!