Piure Bio din legume si gris, +6luni, 120g, BabyBio [3288131550411]
Ingrediente:
Legume* Legume* 69% (pastarnac din Val de Loire* 39%, morcovi din Landes* 25%, ceapa din Spania*), apa in care s-a fiert, gris din grau dur* 7%, uleiuri vegetale virgine*(rapita*, floarea-soarelui*), cimbrisor din Franta*.
Fara adaos de sare**.
Fara lapte.
Contine gluten
Fara agenti de ingrosare.
Pregatire la aburi.
Fara adaos de sare.
Analiza nutritionala medie pentru 100g;
Valoare energetica/Energie: 275 kJ/65 kcal,
Lipide: 1 g din care saturate: 0,1 g ;
Glucide: 11,5 g din care zaharuri: 2,7 g,
Fibre: 1,7 g ;
Proteine: 1,7 g ;
Sare: 0,0045 g ;
Sodiu: 18 mg.
Instructiuni de utilizare:
Bebelusul mananca direct din cutie: Piureul poate fi consumat direct la temperatura camerei sau dupa ce a fost incalzit usor la bain marie.
Bebelusul mananca din lingurita: Puteti hrani bebelusul cu piure la temperatura camerei, luand din produs putin cate putin in lingurita. Daca bebelusul il prefera caldut, varsati intr-un vas si incalziti usor.
Pentru un mod de preparare rapida, asigurati-va ca folositi un recipient corespunzator.
Aveti intotdeauna grija sa verificati temperatura inainte de a hrani bebelusul.
Nu incalziti in cuptorul cu microunde!
Nu lasati bebelusul sa se joace cu dopul.
Nu lasati copilul nesupravegheat.
Nu adaugati sare.
Produsul se pastreaza la temperatura camerei.
Dupa deschidere, recipientul bine inchis se va pastra la frigider timp de 24h.
Ambalat in atmosfera protectoare.
Produs in Franta.
Certificat Agricultura Biologica FR-BIO-01.
Certificat de Ecocert.
Prezentare:
260g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Piure Bio din legume si gris, +6luni, 120g, BabyBio a fost efectuata la data de 05-03-2024.