Paine subtire crocanta, fara gluten, cu Musli, 6035, 140 g, Semper [7310100603500]
SEMPER Pâine subțire crocanta cu müsli, fară gluten
Conținut net: 140g ℮
Art. Nr. 6035
Pâine subțire crocanta cu nuca de cocos, ovăz, merișoare și scorțișoară. Potrivit că și gustare sau adăugat în alte preparate
• Conținut ridicat de fibre
• Fară lactoza
• Cu ovăz pur
• Vegan
• Fară ulei de palmier
• Fară amidon de grau
Declaratie nutritionala
|
Per 100g
|
Valoare energetica
Grasimi
-din care acizi grasi saturati
Glucide
-din care zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
|
1598kJ/379kcal
5,2g
2,7g
74g
4,9g
9,1g
4,4g
1,4g
|
Ovăzul pur este ovăzul care beneficiază de un tratament special începând cu semințele, trecând prin procesele de cultivare și treierare, până la procesul de producție, astfel încât riscul de interferenta cu alte cereale să fie eliminat. Ovăzul pur este cultivat în câmpuri special selectate, al căror sol nu a fost cultivat în ultimii 2 ani cu alte culturi cum ar fi grau, secara și orz.
Ingrediente: faina de orez, amidon de porumb, amidon de cartof, fibre vegetale (sfecla de zahar, mar, ovăz fară gluten, cacao), fulgi de nuca de cocos deshidratata (5%), fulgi de ovăz fară gluten (4%), merișoare deshidratate îndulcite (merișoare, zahar) 4%, zahar, drojdie, ulei de rapița, sare, agent de îngroșare (hidroxipropilmetilceluloza), tarate de psyllium, extract de scorțișoară. INFORMAȚII PRIVIND ALERGENII: vezi ingredientele cu caractere îngroșate. Fară gluten. Fară lactoza.
Lactoza: ˂0,01g/100g
Fabricat in Suedia
Produs certificat FARA GLUTEN nr. OATS-SE-001-116
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Paine subtire crocanta, fara gluten, cu Musli, 6035, 140 g, Semper a fost efectuata la data de 05-03-2024.