Mix faina fara gluten pentru paine, 1 kg, Schar [8008698004845]
Mixul de faina fara gluten Mix Bread (Mix B) pentru paine de la Schar, 1kg, este alegerea perfecta pentru cei cu intolerante alimentare sau care adopta un stil de viata vegan, deoarece nu contine gluten, grau, lactoza, lapte adaugat sau ou.
Caracteristici:
faina fara gluten
fara grau
fara lactoza
fara lapte adaugat
fara ou
vegan
Ingrediente:
amidon de porumb, faina de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), faina integrala de orez 3,8%, faina de linte 3,6%, dextroza, agent de ingrosare: hidroxipropilmetil celuloza; sare.
Poate contine urme de soia.
Valoare energetica:
1429 kJ/ 37 kcal, Lipide 0.6 g, din care saturati 0.3 g, Carbohidrati 78 g, din care zahar 2.6 g, Fibre 4,1 g, Proteine 2.6 g, Sare 0.73 g.
Reteta paine fara gluten:
Ingrediente:
500g faina Mix B Schar
450ml apa calduta
40g ulei (rapita sau floarea soarelui)
10gr drojdie uscata sau 21gr drojdie proaspata
8g sare
Mod de preparare:
Punteti sarea, uleiul si apa intr-un castron, apoi adaugat faina Schar Mix B si drojdia. Amestecati toate ingredientele pentru a obtine un aluat omogen. Acoperim aluatul cu o panza umeda si lasati-l la crescut intr-un loc cald (24-28 °C) aproximativ 45 minute. Se modeleaza o paine pe o suprafata infainata, apoi se aseaza aluatul intr-o forma tapetata cu hartie de copt și se lasa din nou la crescut 30 de minute. Se preincalzeste cuptorul (cuptor cu convectie 210 °C, coacere sus si jos 220 °C). Asezati un recipient termorezistent gol pe fundul cuptorului. Dupa ce s-a odihnit, ungeți partea de sus a painii cu apa si taiati-o la o adancime de maxim 5 mm. Turnati aproximativ 100 de mililitri de apa in recipientul preincalzit in cuptor si puneti forma cu aluatul la cuptor. Se coace in aproximativ 50 minute. Dupa coacere se scoate painea din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Prezentare:
1 kg
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix faina fara gluten pentru paine, 1 kg, Schar a fost efectuata la data de 19-04-2024.