Ulei din germeni de grau presat la rece, 10 ml, Herbal Sana [5999561560120]
Prin presarea la rece a germenilor de grâu se obține un ulei de culoare gălbuie, cu o consistență vâscoasă și aromă puternică. Uleiul din germeni de grâu conține: grăsimi nesaturate, fibre, fitosteroli, lecitină, proteine, vitaminele A, B1, B2, B6, D, E, F, și minerale precum calciu, fier, magneziu, potasiu și zinc. Uleiul se folosește în alimentație, însă fără a se găti și în industria cosmetică.
Proprietati:
Este un puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grabesc imbatranirea si declanseaza evolutia diverselor afectiuni.
Uleiul din germeni de grau contine proteine si lecitina, consumat in mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.
Cand este aplicat pe piele acesta imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la repararea celulelor distruse de razele soarelui.
Promoveaza formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, reduce vergeturile, si repara pielea deteriorata.
Restructureaza tesutul conjunctiv, normalizeaza tonusul, utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei, contribuind si la combaterea hirsutismului (par in exces la femei).
Inclus in alimentatie sau in cure, contribuie la reglarea colesterolului, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor.
Intern actioneaza ca antioxidant, hipercolesterolemiant, stimulator al circulatiei cerebrale, imunostimulator, dermonutritiv.
Administrare:
5-10 picaturi /zi
Prezentare:
10 ml
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Ulei din germeni de grau presat la rece, 10 ml, Herbal Sana a fost efectuata la data de 05-03-2024.