Ulei de migdale dulci (ingrediente active)

 

Uleiul de migdale dulci si beneficiile sale

Ce este uleiul de migdale dulci

Acest tip de ulei este obtinut prin presarea la rece a samburilor de migdale dulci. Este un ulei usor transparent, cu nuante aurii si cu un parfum lejer. Este bogat in omega 3 si omega 6 si poate fi folosit atat ca ulei pentru masaj cat si ca un inlocuitor de crema hidratanta.

Beneficiile uleiului de migdale dulci

Remediile pe care le vizeaza utilizarea uleiului de migdale sunt cele legate de sanatatea parului si a scalpului dar si a tenului. Dermatita seboreica, matreata si parul uscat sunt probleme care pot fi ameliorate cu ajutorul uleiului de migdale, datorita continutului ridicat de vitamina E pe care-l contine. De altfel, hraneste si netezeste cuticulele firului de par asigurandu-i o creste sanatoasa, viguroasa si un plus de stralucire.

De asemenea este de mare ajutor in ameliorarea afectiunilor pielii precum: eczemele, acneea sau tenul uscat, datorita continultul in acizi grasi raspunzatori de buna hidratare a epidermei. Uleiul de migdale asigura un echilibru in ceea ce priveste gradul de umectare a pielii.

Poate fi aliatul perfect in ameliorarea pielii uscata sau iritate!

 

Ne dorim ca informatiile scrise, imaginile si elementele grafice prezentate in articolul nostru sa-ti fie de folos. Acestea vor fi considerate doar o informare generala, ele nu substituie in niciun caz o recomandare specializata. Iti recomandam ca inainte de a actiona sub orice forma, ca urmare a unei informatii prezentate in articolul nostru, sa apelezi prioritar la recomandarile unui specialist din domeniul vizat de textul redactat!


 

 

 

 

  • ● https://www.healthline.com/health/food-nutrition/almond-oil/
  • ● https://greatergood.berkeley.edu/article/item/how_cosleeping_can_help_you_and_your_baby/
  • ● https://nectarusa.com/blogs/news/10-sweet-almond-oil-benefits-for-skin-and-hair

 


Data ultimei actualizari: 14-06-2022

Produse care contin Ulei de migdale dulci

Vezi Politica confidentialitate date personale