Gama completa ingrijire corporala si accesorii Make-up SO ECO

O Viziune Responsabilă asupra Frumuseții

So Eco reprezintă esența frumuseții responsabile într-o lume în care ambalajele din plastic au devenit o problemă majoră. Brandul se angajează să combată impactul negativ al plasticului, punând accent pe principii de ecologie, care garantează soluții de produse și ambalaje provenite din surse responsabile. Recunoscut de PETA ca fiind Cruelty-Free și Vegan Friendly, So Eco își pune amprenta în industria cosmeticelor ca un brand cu adevărat "Eco", având o abordare unică în asigurarea faptului că toate componentele articolelor sale sunt produse în mod responsabil și etic.

SO ECO

De ce sa alegi produsele So Eco?

Brandul So Eco include o varietate de pensule pentru make-up, ustensile, produse pentru baie, îngrijirea părului și accesorii de frumusețe, toate realizate din materiale obtinute în mod responsabil. Instrumentele de makeup sunt potrivite atât pentru cosmeticele lichide, cât și pentru cele pudră. Dacă vrei să afli mai multe secrete despre aplicarea fondului de ten, atunci trebuie sa încerci produsele de make-up So Eco si sa citesti articolul nostru de blog despre fondul de ten.

Angajamentul față de Mediu

Ambalajele produselor So Eco sunt realizate cu grijă pentru mediu, folosind materiale compostabile din amidon de porumb și adezivi pe bază de apă, fără solvenți chimici. Toate acestea sunt imprimate cu cerneală vegetală. Acest angajament față de mediu subliniază misiunea brandului de a oferi soluții de frumusețe care nu doar îmbunătățesc aspectul oamenilor, ci și al mediului inconjurator.

Vezi Politica confidentialitate date personale