REGULAMENT CONSULTATII ACNEE

REGULAMENTUL CAMPANIEI EAU THERMALE AVÈNE
Perioada de desfășurare: 30.03.2023 – 28.04.2023
 
 
 
Secțiunea I. Organizatorul Campaniei
 
I.1. Organizatorul Campaniei Eau Thermale Avene (denumita în continuare “Campania – CARAVANA DE ACNEE CU CONSULTATII DERMATOLOGICE”) este MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L., o societate organizată conform legilor din Romania, cu sediul social in Bucuresti, str. Av. Popisteanu nr. 54 A, cladirea 2, Expo Business Park, etaj 7, sector 1, cod unic de identificare 25575489, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/154/2020, reprezentata legal de catre dna. Iris Victoria Matei, in calitate de administrator, (“MagnaPharm”)
 
 
Secțiunea II. Temeiul legal si scopul Campaniei
II.1. Campania se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiile legale cuprinse în Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piaţă, actualizată, și are ca scop promovarea și creşterea volumului de vânzări ale produselor comercializate de Organizator din gama EAU THERMALE AVÈNE.
 
Secțiunea III. Aria și durata de desfășurare
III.1. Campania va avea loc în perioada 30.03.2023 – 28.04.2023 inclusiv, în conformitate cu termenii și condițiile prevăzute în prezentul Regulament.
Campania se va desfășura exclusiv pe teritoriul Romaniei, în locațiile Farmaciei Tei S.R.L. și magazinele Bebetei Investments Group S.R.L (denumite in continuare ”locații partenere”), conform detaliilor din Anexa 1.
 
III.2. Termenii și condițiile din acest Regulament sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul sau de a suspenda sau întrerupe Campania, fără drept de compensare, orice modificare, suspendare sau întrerupere urmând a se comunica în prealabil pe pagina https://www.eau-thermale-avene.ro/program-consultatii-acnee.
III.3. Regulamentul este disponibil în mod gratuit pe pagina https://www.eau-thermale-avene.ro/regulament-consultatii-acnee.
  
Secțiunea IV. Dreptul de participare
IV.1. La Campanie poate participa orice consumator care vizitează farmaciile Tei sau magazinele Bebe Tei selectate de către Organizator, în intervalul orar stabilit și detaliat în Anexa 1.
 
 
Secțiunea V. Modalitatea de desfășurare a Campaniei.
V.1. Organizatorul, prin intermediul unor medici dermatologi, oferă posibilitatea oricărui consumator să își facă o consultație gratuită a tenului cu probleme acneice, în urma căruia în funcție de rezultatele obținute, medicii pot face recomandări cu privire la produse EAU THERMALE AVÈNE din gama Cleanance, pentru tenul cu acnee. În urma testului, daca medicul dermatolog recomanda produse din gama EAU THERMALE AVÈNE din gama Cleanance, va înmâna consumatorului un card de reducere în valoare de 20 de lei, card care poate fi folosit o singura dată în oricare dintre locațiile Farmacia Tei sau magazinele Bebe Tei cât și online. In plus, in urma consultatiei, medicul va inmana consumatorului si un kit care contine urmatoarele produse: Cleanance Comedomed Concentat anti-imperfectiuni 5ml si Cleanance Gel de curatare 25 ml.
V.2. La achiziționarea oricaror două produse EAU THERMALE AVÈNE din locațiile participante, consumatorul poate utiliza cardul primit și va primi pe loc o reducere cu 20 de lei a prețului cumulat al celor două produse EAU THERMALE AVÈNE din gama Cleanance. Reducerea se aplică la prețul practicat de locațiile partenere, acestea fiind libere să acorde orice alte reduceri, conform politicii lor comerciale stabilite în mod independent. Cardul poate fi folosit inclusiv pe site-urile farmaciatei.ro și bebetei.ro  pana la finalul Campaniei.
V.2. Cardul va fi reținut de personalul din Farmacia Tei sau magazinele Bebetei în urma acordării reducerii.
V.3.Consumatorii care intră în posesia cardului de reducere nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a acestuia.
 
Secțiunea VI. Diverse. Litigii
VI.1. Participarea la Campanie este voluntara și nu implică prelucrarea unor date cu caracter personal, de catre alte persoane sau in alte scopuri decat cel prevazut in prezentul articol. Temeiul juridic al prelucrarii este obligatia legala a medicului de a documenta consultatiile acordate.
Medicii dermatologi vor colecta date cu caracter personal ale pacientilor consultati, pentru a inregistra si documenta consultatia oferita, date care nu vor fi puse la dispozitia Organizatorului. Prelucrarea datelor cu caracter personal astfel colectate se va face conform reglementarilor legale in vigoare si cade in responsabilitatea exclusiva a medicilor.
VI.2. Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de la sediul Organizatorului.
 
 
 
ORGANIZATOR,
MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA S.R.L.
Reprezentată prin Iris Victoria Matei, Administrator

Vezi Politica confidentialitate date personale