Produse în categoria LUBRIFIANTI

Lubrifianti: Un Must-Have pentru o Experiență Sexuală Îmbunătățită

Lubrifiantii sunt esențiali pentru a asigura confortul și plăcerea în timpul actului sexual. Aceștia minimizează fricțiunea, prevenind astfel orice disconfort sau durere. Lubrifiantii pot fi folosiți în diverse situații, fie că este vorba de sex vaginal, anal sau în combinație cu jucării sexuale.

Lubrifianti

Diversitatea Formulelor de Lubrifianti

Există o gamă largă de lubrifianti disponibili pe piață. Aceștia variază de la formule pe bază de apă, care sunt ușor de curățat și compatibile cu majoritatea jucăriilor sexuale, la cele pe bază de silicon, care asigură o lubrifiere de lungă durată. De asemenea, există lubrifianti cu ingrediente naturale, ideali pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii.

Avantajele Utilizării Lubrifiantilor

Utilizarea lubrifiantilor în timpul actului sexual poate îmbunătăți semnificativ confortul și plăcerea. Aceștia asigură o lubrifiere de lungă durată, reduc fricțiunea și pot preveni eventualele dureri sau disconfort.

Demontarea Miturilor despre Lubrifianti

Există numeroase mituri legate de utilizarea lubrifiantilor. Unul dintre acestea este ideea că utilizarea lubrifiantilor indică o problemă cu lubrifierea naturală. În realitate, principalul motiv pentru utilizarea lubrifiantilor este pentru a spori plăcerea. Corpul își face treaba oricum, dar un pic de ajutor suplimentar poate face experiența mult mai plăcută.
Un alt mit este că un lubrifiant bun pe bază de apă sau silicon poate fi înlocuit de uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de cocos. În realitate, acestea pot modifica pH-ul vaginal și pot provoca infecții. De asemenea, este un mit că lubrifiantii pe bază de CBD sunt siguri pentru a produce efectul de "karezza love making". Aceștia pot prezenta aceleași riscuri ca și uleiul de cocos.

Notă Importantă
Este extrem de important de reținut că lubrifiantii pe bază de silicon nu ar trebui folosiți cu jucării sexuale, deoarece pot deteriora materialul acestora în timp.

#onestopshop #sicetrebuiesicevrei #magazinulfamilieitale

Vezi Politica confidentialitate date personale