Piure Bio din curcan, spaghete si legume, +4luni, 190g, SunBaby Food [4003246422021]
Certificatorul international Demeter asigura continutul 100% organic al produselor si le supune
unor standarde inalte de calitate, facand din SUNVAL alegerea ideala.
Contine gluten
Fără adaos de zahăr
Fără agenți de îngroșare
Fără adaos de arome
Fara adaos de sare
Fără adaos de colorant
Fără conservanți
Informații cu privire la control
Organism de control: DE-ÖKO-007
Originea materiei brute: Agricultura UE
Ingrediente: morcovi* (35%), apă, taitei fierti din făină din gris de grâu dur* (7%),
piure de rosii* (31%), carne de curcan* (8%), praz*, zuchini (6%), ceapa (2%), ulei de rapiță* (2%).
* din culturi ecologice certificate
* în conformitate cu Regulamentul UE Nr. 1169/ 2011
Instrucțiuni de utilizare: După vârsta de 4 luni se începe cu porții mici și apoi se crește cantitatea
în funcție de necesitate. Borcanul deschis, respectiv porția necesară, se încălzește în baie de apă,
se amestecă și se verifică temperatura. Restul borcanului, care nu a fost încălzit, poate fi păstrat
în frigider și consumat în următoarea zi
Condiții de depozitare: între + 4ºC și +37ºC
Produs: fabricat în Germania
De 50 de ani, Sunval produce mancare ecologica pentru bebelusi creand o gama completa de
produse pentru fiecare perioada de dezvoltare a copilului.
Produsele nu contin: zahar*, sare*, agenti de ingrosare, arome artificial, coloranti, conservanti**
*In forma lor naturala, ingredientele contin sodiu si zahar.
** Conform legislatiei pentru produsele ecologice
Prezentare:
190g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Piure Bio din curcan, spaghete si legume, +4luni, 190g, SunBaby Food a fost efectuata la data de 05-03-2024.