Mini grisine Bio cu rozmarin si branza, +12 luni, 70 g, Good Gout [3760269310780]
Descopera un nou mod de a-ti hrani copilul cu o reteta delicioasa si sanatoasa cu Good Gout! Grisine realizate din faina intermediara de grau, branza , ulei de masline extravirgin bio, rozmarin si busuioc, fara adaos de zahar si sare*.Toate ingredientele sunt cultivate fara OMG (organisme modificate genetic), pesticide sau alte ingrasaminte chimice, astfel incat sa puteti avea incredere in calitatea si siguranta alimentelor. Este potrivit pentru copii cu varsta de peste 12 luni, reteta este creata de un bucatar premiat in Franta si ambalajul nu contine BPA sau ftalati. *Conține doar zaharurile si sarea prezente în mod natural în ingrediente.
Precautii:
Daca ambalajul este deteriorat, nu consumati produsul.
Cat timp mananca trebuie sa fie supravegheat de un adult si sa aiba pozitie dreapta.
Inchideti punga cu grija dupa folosire.
Depozitati intr-un loc uscat, racoros, departe de razele soarelui si caldura.
Declarație nutrițională per 100g |
|
Valoare Energetica |
1870 kJ / 445 kcal |
Grasimi |
15g (din care acizi grasi saturati: 3.7g) |
Glucide |
63g (din care zaharuri: 1.3g) |
Fibre |
3.8g |
Proteine |
13g |
Sare |
0.18g |
Sodiu |
0.07g |
Vitamina B1 |
0.8 mg |
Ingrediente:
77% făină intermediară de grâu bio, 9,9% ulei de măsline extravirgin bio , 9,2% brânză bio (LAPTE bio, sare, coagulant), 1,5% rozmarin bio, drojdie bio, GLUTEN de grâu bio, 0,7% busuioc bio, vitamina B1.
Poate contine urme de susan si soia.
Contine Gluten
Tara de provenienta: Franta
Prezentare:
70 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mini grisine Bio cu rozmarin si branza, +12 luni, 70 g, Good Gout a fost efectuata la data de 13-04-2024.