Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten.
Destinate celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten.
Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piete, etc.).
Lant de productie garantat fara gluten.
Gama Gerble fara gluten este recomandata de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.
Ingrediente: oua, zahar, ulei de floarea soarelui oleic, faina de orez 11%, amidon din cartofi, sirop de glucoza-fructoza, dextroza, agent de umezire (glicerol), sirop de glucoza, piure de capsune 1,9%, arome, amidon de orez, emulsifianti (lecitina de rapita, mono si digliceride de acizi grasi, agenti de ingrosare(guma de guar), suc concentrat de capsune 0,6% (1), alcool etilic, agenti de crestere(difosfati, carbonati de sodiu, fosfati de calciu), agenti gelatinizanti (alginat de sodiu, pectine), corectori de aciditate(citrat de calciu, citrat de sodiu), sare, acidifiant(acid citric), suc concentrat de mure. (1) Echivalentul a 6,6% continut de capsune in produsul finit . Fabricat intr-o unitate ce utilizeaza soia si nuci.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1745Kj/416kcal – 21%*; Grasimi (g) – 18/26%* din care acizi grasi saturati (g) 2,2/11%*; Glucide (g) – 60/23%* ; din care zaharuri (g)- 32/ 36%* din care Polioli (g) – 2,6; Fibre (g) – 1,3; Proteine (g) – 3,9/8%*; Sare (g) – 0,76/13%.*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400kj/ 2000 kcal).
Prezentare: 210 gr.