Crupe de hrisca prajita, 4x100g, Risana
Crupe de hrisca prajita
Ingrediente: crupe prajite de hrisca.
Poate contine gluten.
Produs cu continut scazut de zahar si cu continut ridicat de fibre, fosfor, magneziu si zinc.
Este o sursa de poteine, potasiu si zinc.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Sugestie de preparare: Se toarna apa intr-o oala astfel incat sacul sa fie complet scufundat cand se va adauga. Se pune apa la fiert. Se pune punga in apa clocotita si se poate, dupa preferinte, adauga un pic de sare. Se acopera oala cu un capac si se fierbe aprox. 15 minute. In functie de cat de fiarta se doreste compozitia timpul de gatire poate fi prelungit sau scurtat. Dupa fierbere se scoate punga, se trece sub un jet de apa rece, se scurge, se rupe punga de-a lungul perforatiei si se scoate produsul pe o farfurie.
Valori nutritionale per 100 g per portie **
Energie 1503 kJ/355 kcal 753 kJ/178 kcal
Grasimi, din care: 3,2 g 1,6 g
- acizi grasi saturati 0,6 g 0,3 g
Carbohidrati, din care 66,4 g 33,2 g
- zahar 1,2 g 0,6 g
Fibre 6,3 g 3,2 g
Proteine 12,1 g 6,1 g
Sare <0,01 g < 0,01 g
Potasiu 490 mg (25 % *) 245 mg
Fosfor 450 mg (64 %*) 225 mg
Magneziu 250 mg (67 %*) 125 mg
Fier 3,2 mg (23 %*) 1,6 mg
Zinc 3,3 mg (33 %*) 1,7 mg
*% aportul zilnic de referinta
** portia (1/2 punguta) = 50 g de produs uscat = approx. 125 g de produs dupa gatit in apa, fara sare.
Un pachet de 400g contine 8 portii. Pachetul include 4 saculeti a 100g.
Prezentare:
400g.
IMAGINEA ESTE DOAR SUGESTIVA
PRODUCATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A SCHIMBA AMBALAJUL FARA A MODIFICA FORMULA, CANTITATEA SAU CALITATEA PRODUSULUI INITIAL
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Crupe de hrisca prajita, 4x100g, Risana a fost efectuata la data de 05-03-2024.