Crupe de mei prajit, 2x100gr, Risana
Crupe de mei prajite
Ingrediente: crupe prajite de mei.
Poate contine gluten.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Sugestie de preparare: Inainte de preparare, se toarna apa clocotita peste punga cu cerealele si se lasa timp de doua minute dupa care se clateste in apa calduta. Se toarna apa intr-o oala astfel incat sacul sa fie complet scufundat cand se va adauga. Se pune apa la fiert. Se pune punga in apa clocotita si se poate, dupa preferinte, adauga un pic de sare. Se acopera oala cu un capac si se fierbe aprox. 14 minute. in functie de cat de fiarta se doreste compozitia timpul de gatire poate fi prelungit sau scurtat. Dupa fierbere se scoate punga, se trece sub un jet de apa rece, se scurge, se rupe punga de-a lungul perforatiei si se scoate produsul pe o farfurie.
Valori nutritionale per 100 g per portie **
Energie 1599 kJ / 377 kcal 804 kJ / 190 kcal
Grasimi, din care: 3,1 g 1,6 g
- acizi grasi saturati 0,4 g 0,2 g
Carbohidrati, din care 76,1 g 38,1 g
- zahar 0,8 g 0,4 g
Fibre 1,1 g 0,6 g
Proteine 10,7 g 5,4 g
Sare < 0,01g < 0,01g
Fosfor 270 mg (39 %*) 135 mg
Magneziu 110 mg (29 %*) 55,0 mg
Fier 3,9 mg (28 %*) 2,0 mg
Zinc 3,2 mg (32 %*) 1,6 mg
*% aportul zilnic de referinta
** portia (1/2 punguta) = 50 g de produs uscat = approx. 220 g de produs dupa gatit in apa, fara sare.
Un pachet de 200g contine 4 portii. Pachetul include 2 saculeti a 100g.
Prezentare:
200g.
IMAGINEA ESTE DOAR SUGESTIVA
PRODUCATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A SCHIMBA AMBALAJUL FARA A MODIFICA FORMULA, CANTITATEA SAU CALITATEA PRODUSULUI INITIAL
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Crupe de mei prajit, 2x100gr, Risana a fost efectuata la data de 05-03-2024.