Sare nigari (clorura de magneziu), 200 g, Pronat [6426309000253]
Sarea Nigari mai este cunoscută şi sub denumirea de Clorura de Magneziu. Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu.
Proprietati:
Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare.
Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu.
Reacționează la laptele de soia foarte repede, în comparaţie cu alte produse similare.
Pentru a folosi această sare Nigari mai uşor, dizolvaţi 20 g de sare în 20 ml de apă pentru 1 l de lapte de soia.
După ce adăugaţi sare Nigari în laptele de soia trebuie să amestecaţi foarte repede.
Produsul nu este modificat genetic si nu este iradiat.
Precautii:
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici
Tara de provenienta: Japonia
Prezentare:
200g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Sare nigari (clorura de magneziu), 200 g, Pronat a fost efectuata la data de 29-03-2024.