Fasole rosie, 500g, Longevita [5941828002447]
Continut ridicat de fibre si antioxidanti.
Se fierbe impreuna cu cateva boabe de piper negru sau cardamom sau fenicul pentru a elimina flatulenta. Se schimba apa de fierbere de 2-3 ori, de preferinta tot cu apa fierbinte. Se foloseste la prepararea iahniilor, a fasolei batute si a ciorbelor cu bulion si tarhon.
Fasolea contine calciu si magneziu, substantele complementare, care au grija pentru ca dintii si oasele sa fie puternice.
Fasolea uscata este bogata in antioxidanti, importanti in prevenirea cancerului sau bolilor de inima.
Cu cat boabele sunt mai inchise la culoare cu atat continutul de antioxidanti este mai ridicat. Fasolea neagra de exemplu este la fel de bogata in antioxidanti ca si strugurii sau afinele.
Fasolea uscata este bogata in amidon, proteine, fibre si este o sursa excelenta de fier, potasiu, seleniu, vitamina B6, molibden si acid folic.
Prezentare:
500 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fasole rosie, 500g, Longevita a fost efectuata la data de 05-03-2024.