Fulgi de ovaz crocanti, 250 g, Sanovita [6420106199158]
Fulgii crocanti de ovaz sunt bogati in vitaminele B1, B2, B6 si zinc , fiind totodata sursa de magneziu si fier.
Caracteristici:
Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, reduce oboseala si extenuarea.
Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, acizilor grasi, vitaminei A si la sinteza normala a proteinelor.
Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.
Riboflavina (Vit.B2) contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la mentinerea vederii normale, la metabolismul normal al fierului.
Tiamina (Vit. B1) contribuie la functionarea normala a inimii, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina B6 contribuie la reglarea activitatii hormonale si la formarea normala a globulelor rosii.
Mod de utilizare:
a se consuma de preferinta cu bauturi vegetale, lapte, iaurt sau suc natural.
Declarație nutrițională per 100g:
Valoare energetica 1618 kJ/ 382 kcal
Grasimi 3.8 g din care acizi grasi saturati 0 g
Glucide 74.5 g din care zaharuri 0 g
Fibre 3 g
Proteine 11 g
Sare 0 g
Fier 4 mg (28.6% VNR)
Magneziu 102 mg (27.2% VNR)
Zinc 3.1 mg (31% VNR)
Vitamina B10.6 mg (54.5% VNR)
Vitamina B20.7 mg (50% VNR)
Vitamina B60.8 mg (53.6% VNR)
* VNRvaloarea nutrițională de referință
Mod de depozitare:
a se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Cehia
Lot 1652
Ingrediente:
fulgi copti de ovaz
Poate contine urme de: susan, soia, fructe cu coaja lemnoasa, arahide, mustar
Prezentare:
250 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fulgi de ovaz crocanti, 250 g, Sanovita a fost efectuata la data de 24-04-2024.