Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei de cocos virgin, 250 ml, Herbal Sana

Cod bare: 5999561562247
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat sau la
Oficiile Posta Romana
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON
11.50 RON
10 în stoc, acum 1 ora
Disponibilitate in locatii:
  • Sun Plaza : In limita stocului disponibil
  • ViVo Constanta : In limita stocului disponibil
  • Bebe Tei Plaza : In limita stocului disponibil
  • Lacul Tei : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei de cocos virgin, 250 ml, Herbal Sana [5999561562247]

Herbavita - Ulei virgin de cocos
Arborele de cocos (cocoș nucifera) face parte din familia palmierului, crește în zone tropicale și este considerat nu numai o sursă de hrană dar și un remediu în vindecarea anumitor afecțiuni. Cocoșul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de "copacul vieții” datorită proprietăților și întrebuințărilor sale multiple, dar se cultivă și în India unde poartă numele de "kalpa vrisha” care semnifică "tot ceea ce este necesar vieții”, în Indonezia, Brazilia și Sri Lanka. În zilele noastre cocoșul este cultivat nu doar în zone cu climă caldă, tropicală ci și în regiunile cu climă mai rece.
Arborele de cocos poate atinge o înălțime de 30 de metri, ajunge până la 80 de ani și poate produce până la 150 de nuci de cocoș pe an. Este o plantă apreciată și se bucură de întrebuințări multiple: remediu pentru diferite afecțiuni, sursa pentru o hrană și băutură sănătoasă, până la fabricarea de coșuri, acoperiș pentru colibe și nu în ultimul rând zahăr natural extras din seva florilor de cocos.
Filipinezii sunt cei mai mari consumatori de nucă de cocoș și au o gamă foarte variată de produse precum: bukayo (cocos îndulcit), pan de coco (pâine cu cocoș), tuba (vin de cocos), suka (oțet de cocos), lambanog (gin de cocos), cocos deshidratat, apă de cocos, lapte de cocos și ulei de cocos.

Uleiul virgin de cocos
Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorită proprietăților sale multiple, care se obține de asemenea din miezul nucii de cocoș, dar prin presare la rece pentru a nu își pierde calitățile.
Uleiul virgin de cocoș se poate folosi atât intern cât și extern. Intern are efect imunostimulent, ajută la asimilarea substanțelor nutritive din alimente, rol antiparazitar și se pot consuma două linguri de ulei pe zi. Extern se poate aplica pe piele pentru prevenirea și tratarea vergeturilor, conține filtru UV, datorită proprietăților antifungice, antibacteriene și antivirale este de ajutor în cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afecțiuni dermatologice (eczeme, inflamații ale pielii etc.) iar datorită conținutului de vitamină C are efect antioxidant și este în același timp sursa de vitamina E. Aplicat înaintea expunerii la soare ajută la obținerea unui bronz uniform și previne apariția petelor și pistruilor.

Industria cosmetică folosește uleiul virgin de cocoș în prepararea pastei de dinți, deoarece reduce apariția cariilor dentare, datorită enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucală. În India industria cosmeticelor folosește uleiul virgin de cocoș ca ingredient valoros pentru a hrăni și a da strălucire părului. În urma cercetărilor făcute în India, s-a ajuns la concluzia că uleiul virgin de cocoș se absoarbe în firul de par hrănindu-l din interior, și datorită acidul lauric conținut, are un rol important în regenerarea părului degradat, în combătearea căderii acestuia, ajută la prevenirea matreții și conferă un plus de vitalitate firului de păr.

Recomandări de consum:
Zilnic 1 - 2 lingurițe. 

Ulei de cocos virgin, presat la rece.
Nu conține colosterol, datorită conținutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant.
Uleiul de cocos este ideal îngrijirea pielii și a părului indiferent de vartsă. Se poate folosi  pentru masaj, se absoarbe ușor în piele.
Nu este recomandată încălzirea.
Ulei de cocos se solidifică sub 25oC, sub această temperatură devine alb.

Prezentare:
250 ml


Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza