Gama completa make-up si produse cosmetice ESSENCE

Produsele Essence: Distracție, Calitate și Conștientizare

essence redefinește frumusețea prin prisma distracției și responsabilității, evidențiind angajamentul său față de calitate și sustenabilitate. Adoptând motto-ul PINK & PROUD, brandul nu doar că își exprimă creativitatea, ci și devotamentul față de un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Brandul essence oferă o varietate de produse cosmetice si de make-up, inclusiv mascara ce definește și volumizează fiecare geană și fondul de ten perfect adaptat pentru diversele tipuri de piele. Toate produsele sunt 100% fără testare pe animale, respectând legislația UE și impunând standarde interne stricte, ceea ce subliniază angajamentul essence pentru frumusețe responsabilă și etică. 

Essence

#sicetrebuiesicevrei #onestopshop #magazinulfamilieitale


Produsele essence sunt o demonstrație de excelență, având 85% dintre acestea fabricate în Europa conform unor standarde internaționale riguroase. Prin angajamentul său pentru Clean Beauty, brandul elimină parabenii, microplasticele și PEG-urile, favorizând utilizarea ingredientelor naturale și vegane. Astfel, fiecare produs, supus testelor dermatologice și oftalmologice, nu doar că înfrumusețează, dar și protejează pielea. Continuând să inoveze și să prioritizeze sustenabilitatea, essence își consolidează poziția de lider pe piața europeană de cosmetice.

essence cosmetics transcende rolul tradițional al unui brand de cosmetice, afirmându-se ca un simbol al responsabilității sociale și ecologice. Dedicația sa pentru reducerea amprentei ecologice este evidențiată prin practici intensive de reciclare și eforturi de minimizare a deșeurilor, în timp ce susține diverse proiecte sociale pentru îmbunătățirea comunităților. Ferm angajat să nu testeze pe animale și să promoveze ingrediente sigure și etice, essence invită fiecare client să se bucure de frumusețe într-un mod accesibil și responsabil. PINK & PROUD nu este doar un slogan, este o promisiune a brandului pentru consumatori și pentru planetă.

Explorează gama variată de produse essence disponibilă acum la magazinul Bebe Tei și descoperă frumusețea responsabilă și radiantă a cosmeticelor tale preferate!

 

Vezi Politica confidentialitate date personale