Gama completa ingrijire fata si corp GAMARDE

Formula Naturală a Frumuseții: Gamarde

Gamarde, o marcă renumită pentru produsele sale de îngrijire a pielii, combină în mod unic dermatologia cu puterea plantelor pentru a crea formula sa distinctă. Produsele Gamarde sunt pure, naturale și eficiente, oferind o îngrijire a pielii autentică și naturală. Laboratoarele Gamarde combină apa termală Gamarde, cunoscută pentru proprietățile sale calmante și purificatoare, cu uleiul de argan bio, renumit pentru proprietățile sale nutritive și regenerante.

GAMARDE

Angajamentul Gamarde pentru Sustenabilitate și Biodiversitate

Gamarde este un exemplu clar că frumusețea și responsabilitatea socială pot merge mână în mână. Uleiul de argan, un ingredient esențial în toate formulele Gamarde, provine dintr-o Rezervație a Biosferei UNESCO situată în sud-vestul Marocului. Arborii de argan, cei mai vechi arbori din lume, cresc acum doar pe o suprafață de 8000 km2 în sudul Marocului. În plus, Gamarde este dedicată protecției spațiilor naturale și menținerii biodiversității, refuzând să folosească orice plantă a cărei naturalețe nu poate fi garantată.

Gamarde: Produse hipoalergenice și eficiente pentru pielea sensibilă a bebelușilor

Gama pentru bebelusi Gamarde este recunoscută pentru calitatea, eficacitatea și siguranța sa. Este o gamă de produse dermato-cosmetice Bio,testate dermatologic, hipoalergenice și eficiente în hidratarea și protejarea pielii bebelușilor. Aceasta gama este dedicata bebelusilor si cuprinde produse de ingrijire a corpului si ameliorarea simptomelor eritemului fesier: Crema Bio pentru eritem fesier, Lapte de curatare Bio zone delicate pentru bebelusi,Gel Lavant Bio bebelusi pentru par si corp,Crema hidratanta de bebelusi pentru fata si corp Bio.

Misiunea Gamarde: Îngrijire Organică și Rezultate

Gamarde înțelege că îngrijirea organică nu înseamnă doar frumusețe - înseamnă a oferi pielii tale șansa de a se simți și de a arăta cât mai bine posibil. Produsele dermato-cosmetice bio Gamarde oferă consumatorilor posibilitatea de a alege produse de îngrijire a pielii organice care vizează diferite tipuri și afecțiuni ale pielii. Gamarde se adresează consumatorilor care caută calitate și eficiență, dar și produse care nu dăunează mediului înconjurător sau propriei lor sănătăți.

Game in brandul GAMARDE

Vezi Politica confidentialitate date personale