Gama completa cosmetice SOPHIESKIN

Bine ai venit în universul SOPHIESKIN!

Aici frumusețea naturală se îmbină cu inovația și tehnologia de ultimă oră.

Creată de experții de la Sesderma, gama SOPHIESKIN își propune să redefinească îngrijirea tenului tânăr. Cu o dedicare constantă pentru cercetare și dezvoltare, brandul nostru îmbrățișează principiile Sesderma, oferind produse cu ingrediente active vegane, care răspund nevoilor specifice pielii tale. Fiecare produs SOPHIESKIN este o combinație de tradiție, inovație și puritate, creat  special pentru a te ajuta să-ți păstrezi strălucirea și tinerețea pe care le meriți.

Hydra Boost SOPHIESKIN

 

În sezonul rece, pielea ta are nevoie de un plus de hidratare pentru a face față
temperaturilor scăzute și aerului uscat. Gama Hydra Boost de la SOPHIESKIN a fost creată special pentru a aborda și rezolva problemele pielii deshidratate.


SOPHIESKIN a dezvoltat un complex de ingrediente active numit Hyalufresh System, o formulă extrem de eficientă de hidratare și nutriție bazată pe două tipuri de acid hialuronic și ceramide.

Gama Hydra Boost nu doar că oferă o hidratare intensă, dar ajută și la păstrarea funcției de barieră a pielii și previne deshidratarea tenului. 
 
Iată cum arată o rutină simplă și eficientă SOPHIESKIN Hydra Boost pentru un ten hidratat, sănătos și radiant pe termen lung.

Pasul 1: Curăță tenul cu apa micelară SOPHIESKIN Hydra Boost, care îndepărtează impuritățile și previne deshidratarea pielii.

Pasul 2: Aplică SOPHIESKIN Hydra Boost Ser, care hrănește și hidratează tenul, netezește liniile fine și ridurile de expresie.

Pasul 3: Aplică SOPHIESKIN Hydra Boost cremă de zi în rutina de dimineață și SOPHIESKIN Hydra Boost crema de noapte în rutina de seară, pentru ca îngrijirea tenului tău să fie completă.
Nu lăsa vremea rece să îți afecteze frumusețea și starea de bine. Cu SOPHIESKIN Hydra Boost, pielea ta va fi nu doar hidratată, dar și vizibil mai radiantă și plină de vitalitate.
Produsele din această gamă sunt îmbogățite cu ingrediente nutritive care ajută la regenerarea celulară și la menținerea unui ten sănătos. Așadar, dacă îți dorești o piele care să strălucească de sănătate, chiar și în mijlocul iernii, SOPHIESKIN Hydra Boost este soluția pe care o căutai.

Game in brandul SOPHIESKIN

Vezi Politica confidentialitate date personale