Piure de morcovi si dovleac, Gr. 4 luni, 2x130 g, Babybio

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: BABYBIO

Tip: Aliment

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.

Piure de morcovi si dovleac, Gr. 4 luni, 2x130 g, Babybio

Morcov si dovleac (potimarron) de la 4 luni
fara adaos de sare
fara lapte
fara gluten

Piure de legume bio – aliment pentru bebelusi
Fara agenti de ingrosare
Pregatire la aburi

Morcov si dovleac (potimarron) – de la 4 luni
Ingrediente: 
Morcovi din Landes* 70%, dovleac (potimarron) din Drome* 20%, apa in care s-a fiert, cimbrisor din Franta*
*Ingrediente provenite din agricultura biologica

Analiza nutritionala medie pentru 100g
Valoare energetica/Energie:  122 kJ/29 kcal
Lipide: 0,5 g
din care saturate:  <0,1 g
Glucide:  5,5 g
din care zaharuri: 2,8 g
Fibre: <1 g
Proteine:  0,6 g
Sare:  0,07 g
Sodiu: 26,1 mg

Legumele mele
Legume intre pamant si mare
Preparata din morcovi cultivati in solul nisipos din Landes si din dovlecii potimarron din Drome, reteta reflecta imaginea regiunilor noastre.

Serviti cald.
Nu adaugati sare.
Dupa deschidere, borcanul bine inchis se va pastra la frigider timp de 48 h.

Produs in Franta
Certificare Ecocert

Prezentare:
2x130 g
Specificatie Valori
Categorie Piureuri si borcanele pentru bebelusi
Brand Babybio
Info produs Eligibil ELITE
Tip produs Aliment
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Piure de morcovi si dovleac, Gr. 4 luni, 2x130 g, Babybio a fost efectuata la data de 26-09-2024.  |  Raporteaza Descriere Gresita

Produse similare

Alte produse ale producatorului Babybio

Vezi Politica confidentialitate date personale