Piure omogenizat din branzica si mozzarella, +6 luni, 2x80g, Plasmon [8001040095713]
Piureurile din Branzica cu Mozzarella sunt studiate si monitorizate atent, astfel incat sa garanteze o valoare nutritiva cat mai ridicata a proteinelor, esentiale pentru dezvoltarea echilibrata a copiilor.
Produsul este recomandat pentru inceperea diversificarii alimentatiei copilului. Produs in Italia, numai cu materii prime selectionate atent, din ferme departate de sursele de poluare.
Mod de preparare:
se rupe sigiliul, desurubati capacul; se poate incalzi la bain-marie sau microunde si se poate adauga in mancare sau servi copilului ca atare.
Se recomanda pentru inceput gustari mici si apoi cresteti cantitatea in functie de indicatiile pediatrului. Daca produsul nu este consumat complet trebuie sa fie inchis, conservat in frigider si consumat in termen de 24 de ore.
Declaratie nutritionala per 100 g produs finit:
Valoare energetica 125kcal/ 524kJ, grasimi 6,3g, din care acizi grasi saturati 4,6g, glucide (p.d.) 5,5g, din care zaharuri 0,0g, proteine (Nx6,25) 11,6g, sare 0,9g, calciu 400 mg.
Ingrediente:
apa, branza(lapte, enzime din lapte, sare,cheag), (40%, din care Mozzarella 50%,echivalent a 20% pe produs finit) amidon de porumb,regulatori de aciditate: citrat de sodiu, citrat de potasiu.
CONTINE: LAPTE.
Se pastreaza in ambalajul original, departe de surse de caldura.
A se depozita la temperaturi intre 5-25"C, ferit de razele soarelui si umezeala.
Produs in Italia
Prezentare:
2x80g
Piure omogenizat din branzica si mozzarella, +6 luni, 2x80g, Plasmon [8001040095713]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Piure omogenizat din branzica si mozzarella, +6 luni, 2x80g, Plasmon a fost efectuata la data de 24-04-2024.