Specialitate vegetala BIO din ovaz, cu banane si capsuni, +6 luni, 90 g, Good Gout [3760269310759]
Aceasta specialitate din lapte vegetal, preparata din "lapte" de ovaz si fructe, este ideala si pentru copiii cu intoleranta sau alergii la laptele de vaca. Reteta noastra este simpla si consta in ingrediente bio precum laptele de ovaz, capsunele, bananele, faina de ovaz si un strop de suc de lamaie, aceste ingrediente fiind cultivate fara OMG (organisme modificate genetic), pesticide sau alte tipuri de ingrasaminte chimice. Este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 6 luni și ambalajul său nu conține BPA sau ftalați.
Mod de servire:
Inainte de utilizare se agita bine, se poate turna in bol sau lingurita si se savureaza. Daca copilul este pregatit poate manca direct din pouch-ul original.
Inainte de deschidere depozitati la temperatura camerei, iar dupa deschidere poate fi pastrat la frigider maxim 24 de ore
Precautii:
ATENTIE: Nu lasati copii sub 3 ani sa foloseasca capacul de plastic fara supraveghere
Nu puneti produsul in ambalajul original in cuptorul cu microunde
Daca ambalajul este deteriorat, nu consumati produsul.
Declarație nutrițională per 100g |
Valoare Energetica |
67kcal / 283KJ |
Grasimi |
0.6g (din care acizi grasi saturati: 0.1g) |
Glucide |
13g (din care zaharuri: 6.7g) |
Fibre |
1.6g |
Proteine |
1.6g |
Sare |
0.01g |
Sodiu |
0g |
Ingrediente:
35% băutură pe bază de ovăz BIO (ovăz BIO (gluten), apă), 31% căpșuni BIO, 30% banană BIO, 4% făină de ovăz BIO, suc concentrat de lamâie BIO
Tara de provenienta: Franta
Prezentare:
90 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Specialitate vegetala BIO din ovaz, cu banane si capsuni, +6 luni, 90 g, Good Gout a fost efectuata la data de 12-07-2024.