Cu siguranta auzi tot mai des in ultimii ani ca este bine sa ai o alimentatie bogata in antioxidanti. Dar ce sunt acesti antioxidanti atat de cunoscuti, de ce trebuie sa ii consumi si cat este suficient? ...
vezi articolul
Fisticul este o samanta comestibila, al carui continut este de culoare verde, si este produsa de arborele de fistic Pistacia vera care poate trai aproximativ 300 de ani. Este o "nuca" oleaginoasa, cu un continut ridicat de grasimi sanatoase, fibre, proteine si vitamine. ...
vezi articolul
Intoleranta la lactoza este o afectiune digestiva frecventa, caracterizata prin incapacitatea organismului de a descompune lactoza, un tip de zahar prezent in produsele lactate. Aceasta se datoreaza unei deficienta a enzimei lactaza, care este responsabila pentru descompunerea lactozei in intestine....
vezi articolul
Trebuie sa stii ca nu doar o hidratare defectuoasa ne poate afecta pielea, ci sunt si o serie de factori externi care influenteza aparitia acestei neplaceri care se instaleaza la nivelul pielii...
vezi articolul