Stafidele sunt in mod natural dulci si bogate in zahar si calorii, dar contin si fibre, antioxidanti si minerale importante precum fierul, fiind o alternativa sanatoasa la alte dulciuri procesate, daca sunt consumate cu moderatie....
vezi articolul
Intoleranta la lactoza este o afectiune digestiva frecventa, caracterizata prin incapacitatea organismului de a descompune lactoza, un tip de zahar prezent in produsele lactate. Aceasta se datoreaza unei deficienta a enzimei lactaza, care este responsabila pentru descompunerea lactozei in intestine....
vezi articolul
Exfolierea pielii este procesul de indepartare a celulelor moarte ale pielii de la suprafata acesteia. Acest lucru poate fi facut manual, folosind o carpa sau o perie moale, sau folosind un produs exfoliant, cum ar fi un scrub sau o crema....
vezi articolul
Chiar daca sunt mici in dimensiune, semintele de chia au captat atentia lumii nutritiei si alimentatiei sanatoase in ultimii ani, datorita valorii lor nutritionale impresionante si beneficiilor pe care le aduc sanatatii. In acest articol, vom explora originea si istoria semintelor de chia, compozitia lor nutritiva, beneficiile pentru sanatate si modalitatile creative de a le integra in retetele tale preferate....
vezi articolul