Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Parafina (ingrediente active)

 

Ce este parafina si la ce ajuta

Ce este parafina

Este un produs obtinut prin distilarea titeiului si se prezinta ca o ceara dar mult mai fina si mai elastica. Are numeroase utilizari industriale dar este folosita cu succes si in domeniul cosmeticii si al fizioterapiei, (tendinitelor, entorselor si rupturilor de ligament).

Beneficiile parafinei

Dar sa revenim la domeniul legat de frumusete, aici parafina joaca un rol important in hidratarea pielii, in activarea circulatiei sangvine la acest nivel si nu in ultimul rand previne imbatranirea premature a acesteia.

Cel mai folosit mod de utilizare a parafinei este impachetarea, remediul perfect pentru refacerea zonelor cu piele uscata. Parafina contribuie la deschiderea porilor si la o mai buna hidratare, deoarece formeza un film subtire la acest nivel.

Dupa ce parafina este indepartata, pielea devine mult mai fina si mai catifelata la atingere, deoarece s-au indepartat si toate celulele moarte.

Parafina datorita calitatilor sale este si parte constitutiva in realizarea unguentelor, cremelor destinate in special refacerii pielii mainilor si picioarelor.


Produse care contin Parafina

  • 0
  • 0

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza
  • 0
  • 0

Favorite

Obiect sters Anuleaza