Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei din seminte de strugure (ingrediente active)

 

Uleiul din seminte de strugure

 

De ce ulei din seminte de strugure

Valoarea medicinala, cosmetica si nutritionala a strugurilor este cunoscuta inca din antichitate. Iar in urma procesului de vinificatie rezulta coaja boabelor si semintele, aparent neimportante. Insa datorita studiilor efectuate, s-a constat ca si semintele au un continut ridicat de vitamina E, polifenoli, antociani, taninuri, ingrediente active cu rol in reducerea stresului oxidativ, in prevenirea bolilor cardiovasculare si antiinflamator. Dar dincolo de aceste beneficii terapeutice, uleiul din struguri este si un adevarat elixir al frumusetii.

Cum se obtine uleiul din seminte de strugure

Dar pentru a putea fi folosit, uleiul din semintele de vita de vie este extras fie prin metoda chimica, fie printr-o metoda traditionala de presare la rece, care de altfel permite obtinerea unui produs mult mai calitativ din punct de vedere al substantelor constitutive.

Beneficiile uleiul din seminte de strugure

Din punct de vedere terapeutic consumul, uleiului obtinut din seminte de vita de vie intervine cu beneficiile sale in diferitele sisteme ale corpului uman: protejeaza organismal impotriva stresului oxidativ, ajuta la prevenirea imbatranirii premature a celulei, da vigoare si elasticitate sistemului circulator, ajuta in recuperarea afectiunilor cardiace si mentine in forma optima vederea si creierul.

In ceea ce priveste partea cosmetica, afla ca ingredientele acestui uleiul contin o cantitatea mult mai mare de antoxidanti decat vitamina C si vitamina E., atat de importanti in regenerarea si hidratare pielii uscate.

Uleiul avand o textura fina, patrunde rapid in piele, nu lasa tenul gras si nu produce iritatii, fiind hipoalergenic.

Uleiul din seminte de struguri este formidabil pentru piele, deoarece este usor de absorbit si are rezultate remarcabile in regenerarea celulara si in hidratarea cutanata. Mai mult, datorita antioxidantilor si flavonoidelor continute previne formarea ridurilor fetei si stabilizeaza nivelul de colagen si elastina din piele.

Acum, fie ca folosesti o crema pe baza de ulei din seminte de strugure, fie uleiul ca atare sau chiar fructul in sine, toate formele aduc aportul de beneficii cu care acest fruct a fost inzestrat.

 


Produse care contin Ulei din seminte de strugure

Momentan, nu exista nici un produs disponibil.

  • 0
  • 0

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza
  • 0
  • 0

Favorite

Obiect sters Anuleaza