Detergent pentru rufele bebelusului, 30 spalari, 1500 ml, ProBiotic Pure Baby

contine probiotice

5 (din 1 evaluări)

Brand: PRO BIOTIC PURE

Cod produs: 4779032311182

Tip: Produs de curatenie

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Opinia cumparatorilor
100%
scor calitate-pret
100%
raspunde asteptarilor
100%
ar recomanda produsul
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Detergent pentru rufele bebelusului, 30 spalari, 1500 ml, ProBiotic Pure Baby [4779032311182]

Detergentul lichid pentru rufe este special conceput pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușului încă din primele zile de viață. Este fabricat din ingrediente de origine naturală, de înaltă calitate, atent selecționate. Detergentul lichid nu conține conservanți, coloranți, parfumuri sau alte substanțe chimice dăunătoare.


Este îmbogățit cu probiotice - bacterii benefice, care stimulează microflora naturală și protejează împotriva dezvoltării bacteriilor patogene.
Poate fi utilizat pentru toate tipurile și culorile de țesături, pentru spălarea în mașină și manuală, la diferite temperaturi (20°C-90°C).
Este potrivit pentru spălarea scutecelor reutilizabile.
Datorită compoziției sale delicate și echilibrate, nu este necesar un balsam de rufe suplimentar.
Aprobat de dermatologi și alergologi.


Atenție:
Provoacă iritarea pielii. Provoacă o iritare gravă a ochilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței.
ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. Scoateți îmbrăcămintea contaminată și spălați-o înainte de reutilizare. În caz de iritare a pielii: consultați medicul.
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință.
Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul. Aruncaţi conținutul și recipientul în conformitate cu reglementările locale.


Ingrediente:
5–15% agenți tensioactivi anionici*, <5% agenți tensioactivi neionici*, <5% agenți tensioactivi amfoterici*, <5% săpunuri. Conține și: apă, agenți de sechestrare, glicerină, sare, sorbitan, monooctanoat, corectori de aciditate, microorganisme. *Agenți tensioactivi pe bază de plante. 99,4% ingrediente de origine naturală. Detergent Natural, certificat de ECOCERT Greenlife în conformitate cu standardele ECOCERT


Prezentare:
1500 ml.

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Detergent pentru rufele bebelusului, 30 spalari, 1500 ml, ProBiotic Pure Baby a fost efectuata la data de 12-04-2024.

Produse similare

Alte produse ale producatorului PRO BIOTIC PURE

Vezi Politica confidentialitate date personale