Solutie cu probiotice pentru curatarea baii, 500 ml, ProBiotic Pure

contine bacterii probiotice care imbogatesc microflora naturala prevenind in același timp multiplicarea bacteriilor patogene.

0 (din 0 evaluări)

Brand: PRO BIOTIC PURE

Cod produs: 4779032310840

Tip: Produs de curatenie

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Solutie cu probiotice pentru curatarea baii, 500 ml, ProBiotic Pure [4779032310840]

Produs din ingrediente de origine naturală de înaltă calitate pentru o îngrijire și protecție specială a băii dumneavoastră. Conține bacterii probiotice care îmbogățesc microflora naturală prevenind în același timp multiplicarea bacteriilor patogene.


Mod de utilizare:
Agitați produsul înainte de utilizare. Pulverizați produsul pe suprafață, lăsați-l să acționeze între 2 și 5 minute. Nu lăsați să se usuce. Ștergeți cu o lavetă sau un burete. La îndepărtarea murdăriei deja impregnate, pulverizați produsul și lăsați-l să acționeze între 10 și 15 minute.


Atenție!
Provoacă o iritare gravă a ochilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați-vă foarte bine după utilizare. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul. Aruncaţi conținutul și recipientul în conformitate cu reglementările locale.


Ingrediente:
<5% agenți tensioactivi neionici*. Conține și: apă, agenți de sechestrare, alcooli, corectori de aciditate, agent de denaturare, microorganisme. *Agenți tensioactivi pe bază de plante. 99,9% ingrediente de origine naturală. Detergent Natural, certificat de ECOCERT Greenlife în conformitate cu standardele ECOCERT 


Prezentare:
500 ml

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Solutie cu probiotice pentru curatarea baii, 500 ml, ProBiotic Pure a fost efectuata la data de 12-04-2024.

Produse similare

Alte produse ale producatorului PRO BIOTIC PURE

Vezi Politica confidentialitate date personale