Kit de Testare Rapida a Antigenului COVID-19, 1 bucata, Tib

imunotest de anticorpi tip sandwich

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: TIB

Cod produs: 6950917930065

Tip: Produs de igiena

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Kit de Testare Rapida a Antigenului COVID-19, 1 bucata, Tib [6950917930065]

Principul testului:
Este un imunotest de anticorpi tip sandwich dublu imbunatatit cu aur coloidal pentru determinarea calitativa a proteinei nucleocapside din antigenul Sars-CoV-2

Componentele  si materiale furnizate:
card de test, solutie de extractie a mostrei, tub si picurator, manual instructiuni

Procedee de testare:
1 Mostra tamponului nazofaringian
Pentru a colecta o mostra de tampon nazofaringian, inytroduceti cu grija tamponul in nara care prezinta secretii mai abundente in urma controlului vizual. Pastrati tamponul la nivelul septului nazal si impingeti usor in nazofaringele posterior. Rotiti tamponul de mai multe ori, apoi indepartati-l din nazofaringe.

2 Mostra tamponul nazal anterior
Pentru a colecta pe tamponul nazal anterior, introduceti aproximativ 1 cm pana la 1,5 cm in nara si tamponati ferm membrana nazala, rotind tamponul crcular, in interiorul narii de cel putin 4 ori, mentinandu-l acolo timp de 10 pana la 10 secunde. Indepartati cu grija tamponul si tamponati si cealalta nara cu acelasi tampon, conform descrierii de mai sus.

3 Sputa orofaringiana posterioara
Pentru a colecta o mostra de sputa orofaringiana posterioara introduceti cu grija complet tamponul in zona ororfaringiana, centrand partea rosie pe peretele faringelui, maxilarului superior si pe amigdale, stergeti si rotiti de 3 ori cu forta moderata si indepartati tamponul evitand atingerea limbii.

Notă: nu deschideți punga până nu sunteti pregătiți să efectuați un test, iar testul de unică utilizare se recomandă să fie utilizat în condiții de umiditate scăzută (RH<60%) în decurs de o oră. Lăsați toate componentele și specimenele kitului să ajungă la temperatura camerei între 15’C - 30’C înainte de testare. Identificați cârdul de testare pentru fiecare specimen și notați numărul ID al pacientului testat pe zona liberă de pe ambalajul cârdului de testare, iar responsabilul cu testarea poate crea dosarele corespunzătoare pe hârtie. Lăsați toate componentele și specimenele kitului să ajungă la temperatura camerei între 15 grade C - 30 gradeC înainte de testare. Identificați cârdul de testare pentru fiecare

Eluarea tamponului cu soluția de extracție a mostrei
la.    Atunci când pe soluția de extracție a mostrei este specificat 500pl, desfaceți capacul soluției de extracție a mostrei (a) și stoarceți toata soluția într-un tub de extracție (b).
lb.    Atunci când pe soluția de extracție a mostrei este specificat 20pl, adăugați 500pl (-15 picături) de soluție de extracție a mostrei în tubul de extracție (C)
2.    introduceți complet tamponul în soluția de extracție a mostrei și amestecați soluția rotind tamponul cu putere în partea opusă a tubului de cel puțin 10 ori (d). Stoarceți tubul de 5 ori cu mâna pentru a vă asigura că mostra de pe tampon este complet eluată în soluția de extracție a mostrei (e).
3.    stoarceți tamponul de-a lungul peretelui interior al tubului de extracție pentru a păstra lichidul în tub cât mai mult timp posibil(f).

Acțiunea testului
înainte de a efectua testul, trebuie să citiți cu grijă manualul de instrucțiuni al produsu¬lui, și vă rugăm să permiteți cârdurilor de test și soluției de extracție a mostrei să ajungă la temperatura camerei (15‘C - 30'C) înainte de efectuarea testului. Nu efectuați testul până până la echilibrarea agenților cu temperatura camerei pentru a evita afectarea acurateței rezultatelor testului.
1.    îndepărtați cârdul de testare din folie și așezați-l pe o suprafață netedă și uscată. Turnați 80 pl (3 picături) ale specimenului în spațiul destinat mostrei de pe cârd.
2.    Interpretați rezultatele testului după 15-20 minute. Nu interpretați rezultatele după mai mult de 20 de minute.
3.    Așezați tuburile de test și cârdurile de testare folosite în recipiente pentru deșeuri biologice corespunzătoare.

INTERPRETAREA REZULTATELOR TESTULUI
Pozitiv: atât banda de test, cât și cea de control se colorează violet pe membrană. Negativ: doar banda de control se colorează violet pe membrană. Absența benzii de test indică un rezultat negativ.
Invalid: întotdeauna trebuie să apară banda de control violet în regiunea de control, indiferent de rezultat Dacă banda de control nu se vede, acest fapt indică utilizarea incorectă, kitul deteriorat sau distrus sau conținut de antigen în specimen prea concentrat. în acest caz, citiți instrucțiunile cu atenție din nou și diluați mostra pentru a o retesta cu un alt cârd de testare. Dacă problema persistă, încetați imediat să mai folosiți produsele acestui lot și contactați furnizorul local.
Notă: banda violet din regiunea de test (T) poate prezenta diferite nuanțe ale culorii, în orice caz, în perioada de observare menționată, indiferent de culoarea benzii de test, chiar și o bandă foarte puțin vizibilă (deschisă la culoare) trebuie interpretată ca rezultat pozitiv. Banda violet din regiunea de control (C) poate prezenta diferite nuanțe ale culorii. în orice caz, în perioada de observare menționată, indiferent de culoarea benzii de control, chiar și o bandă foarte puțin vizibilă (deschisă la culoare) trebuie interpretată ca o asigurare a validității cârdului de testare.

LIMITĂRI
1.    Rezultatul produsului nu trebuie considerat ca diagnostic confirmat, fiind doar o referință clinică. Decizia trebuie luată împreună cu rezultate RT-PCR, simptome clinice, stare epidemică și date clinice corelate.
2.    în faza inițială a infecției, rezultatul testului poate fi negativ, deoarece nivelul antigenului SARS-CoV-2 este prea scăzut sau antigenul nu este prezent în mostră.
3.    Datorită limitării metodei de detectare, rezultatul negativ nu poale exclude posibilitatea infecției. Rezultatul pozitiv nu trebuie considerat diagnostic confirmat. Decizia trebuie luată împreună cu simptome clinice și alte metode de diagnostic.
4.    Acest reactiv poate detecta cu precizie antigenii SARS-CoV-2 la om, numai cu ajutorul tampoanelor nazofaringiene, tampoanelor nazale anterioare și tampoanelor orofaringiene. Nu poate determina anumit conținut de antigen din mostre.
5.    Acuratețea testului depinde de procesul de colectare a mostrelor. Colectarea necorespunzătoare a mostrelor, transportarea și depozitarea necorespunzătoare a mostrelor, sau congelarea și decongelarea repetată a mostrei vor afecta rezultatele testului.
6.    E optim ca tampoanele să fie eluate cu soluția corespunzătoare de extracție a probelor. Utilizarea altor diluanți poate genera rezultate eronate.
7.    Soluția și cârdul de test trebuie să ajungă la temperatura camerei (15 gradeC - 30 gradeC) înainte de utilizare. Altfel, rezultatele pot fi incorecte.
8.    Sensibilitatea poate scădea dacă mostra nu a fost testată imediat Vă rugăm testați mostra cât mai repede posibil.

Prezentare:
1 bucata.

 

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Kit de Testare Rapida a Antigenului COVID-19, 1 bucata, Tib a fost efectuata la data de 05-03-2024.

Produse similare

Vezi Politica confidentialitate date personale