Ulei de ricin bio, 100 ml, M1111, Mayam

Cod produs: 6424414010037

Brand: MAYAM

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
12,00 LEI
Pret/100 ml: 12.00 Lei
7 în stoc Ultima actualizare: 01-02-2023 18:23:38
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • disponibil Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti disponibil
  • disponibil Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti disponibil
  • disponibil Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti disponibil
  • disponibil ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta disponibil
  • disponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti disponibil
  • disponibil Rebreanu
    Str. Ion Agarbiceanu 3 - 11 Bucuresti disponibil
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de ricin bio, 100 ml, M1111, Mayam [5940100850424]

Descriere:
Ricinul este o plantă anuală ornamentală, răspândită în zonele tropicale dar și în cele cu climat temperat. Tulpină are culoare verde sau roșie, florile sunt de un roșu intens, iar fructul este o capsulă ce conține 3 semințe bogate în ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

Metodă de obținere:
-prin presare la rece din semințele crude

Calitate:
-produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice:
-lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate ridicată, aproape inodor

Pe piele:
-absorbție lentă, senzație grasă

Ingrediente (INCI):
-ricinus communis seed oil*
-*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT

Proprietățile uleiului de ricin
-este unul dintre cele mai vâscoase uleiuri vegetale
-fortifiant pentru păr, gene, unghii
-promovează creșterea părului
-emolient și nutritiv
-antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
-antipigmentar
-ușor cicatrizant și calmant
-bun dispersant pentru pigmenți și conferă luciu produselor de machiaj (ruj)
-fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
-regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

Recomandări, aplicații
-îngrijirea și regenerarea părului
-fortificarea părului, a genelor și sprâncenelor
-în tratamente pentru combaterea căderii părului
-îngrijirea pielii afectate de fisuri, crăpături, iritații
-ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de vârstă și de sarcină
-formularea demachiantelor fiind delicat și bun solvent pentru pigmenți
-întreținerea unghiilor, unghii crăpate, casante sau care se despică
-formularea compozițiilor de machiaj

Mod de utilizare în cosmetică
-este un produs ce poate fi folosit că atare, aplicat direct pe piele, păr, unghii sau gene
-în aplicații pe păr, fiind un ulei cu vâscozitate ridicată, este indicat să fie combinat cu uleiuri vegetale ușoare, fluide
-că ingredient pentru prepararea de măși, creme,balsamuri și seruri capilare
-că ingredient pentru preparate de machiaj: ruj, balsam de buze, mascara, farduri
-în prepararea unui demachiant bifazic sau a unei loțiuni demachiante
-că ingredient în seruri pentru stimularea creșterii părului
-pur sau în combinație cu ingrediente specifice, sub formă de baie de ulei pentru unghii

Sinergii speciale
-cu apă de albăstrele pentru formularea unui demachiant bifazic
-cu ulei de crin alb și ulei esențial de morcov pentru estomparea petelor pigmentare
-cu ulei de cocoș și ulei esențial de cedru atlas pentru o mască de păr
-cu ulei de jojoba și ulei esențial de ylang-ylang pentru păr uscat, cu vârfuri despicate
-cu ulei esențial de tea tree, palmarosa sau dafin pentru preparate antimătreață
-cu ulei esențial de lămâie pentru îngrijirea unghiilor

Mod de păstrare:
-la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:
-uz cosmetic

Prezentare:
-100 ml

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.