Nisip Kinetic Magic, Finding Dory, 55275, Craze

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: CRAZE

Cod produs: 4260278555275

Tip: Joc

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Nisip Kinetic Magic, Finding Dory, 55275, Craze [4260278555275]

Nisipul magic de la Craze este acum disponibil în aceast set special pentru fanii peștisoarei Dory și a prietenilor ei. 
Setul de Finding Dory conține 600 de grame de nisip sclipitor în culorile roșu, portocaliu, gri și maro, 5 forme de modelat cu Dory și prietenii ei, un vas de amestecat și o spatulă de modelat.

Nisipul Magic este antibacterian și, prin urmare, nu prezintă nici un pericol pentru sănătate, nu se lipește de mâini, este inodor, foarte ușor și precis de modelat iar după joc este foarte ușor de curățat și nu lasă reziduuri lipicioase - toate acestea fără adăugarea de lichid. 
Prin urmare, nisipul acesta este ideal pentru joaca în casă. Acest nisip special permite, de asemenea, ca formele de nisip să poată fi lăsate să stea timp de câteva săptămâni fără să se usuce, iar după o scurtă frământare, nisipul poate fi folosit din nou fiind la fel de moale ca și în prima zi.

Nisipul kinetic se curăță foarte ușor și este totodată și ușor de modelat, nu se usucă, nu dezvoltă bacterii este 100% sigur 100% distractiv, 100% creativ.
Nisipul kinetic este o invenție relativ nouă pe piață jucăriilor la nivel mondial, întrând direct în top 3 în lume.

Are capacitatea  dezvolte abilitățile motrice și creative ale copiilor.

Nisipul kinetic este 98% nisip pur, curat, de o granulație mică și 2 % polimeri patentati ce îi dau proprietatea de a curge și în același timp de a se lipi, de a se mișca într-o experiență fermercatoare. Este, pentru cei mici, o metodă de joacă creativăliniștitoare dar în același timp stimulatoare în ceea ce privește imaginația și libertatea.
Pentru copiii cu deficiențe senzoriale sau pentru cei ce necesită terapie ocupațională, avantajele jocului cu acesta substanță "animată" merge dincolo de granițele distracției.

Pentru copiii cu sensibilități tactile și de zgomot, joaca cu nisipul kinetic îi poate ajută în următoarele moduri:
Oferă o activitate relaxantă și ajută la familiarizarea cu o textură bogată.
Ajută la identificarea formelor 3D. Copii pot forma sfere, cărămizi, castele.
Se poate organiza o vânătoare de comori. Îngropați obiecte mici, precum soldați, bijuterii, monede sau piese de lego și încurajați-i  caute comorile ascunse.
Desenați un model frumos - folosiți scoici, nuci, tuburi de plastic, linguri de diferite mărimi și forme.
Jucați- "de-a mâncarea" - copiii pot "coace" propriile prăjituri, pot găti mâncarea pe care apoi  o poată servi prietenilor lor - păpușile și animalele de pluș.

Opțiuni pentru terapia ocupațională:
Jocul liber, nedirectionat, poate ajuta la îmbunătățirea motricității fine și la întărirea puterii mânuțelor copilașilor astfel:
Lăsați copilul  taie nisiul cu un cuțit de plastic,
Încurajați copilul  facă "prăjituriprin folosirea unor ustensile de bucătărie,
Construiți împreună cu copiii castele de nisip indoor

Indiferent dacă copilul dumneavoastră are sau nu nevoie de stimularea calităților senzoriale, de motricitate fină sau de altă naturătoți copiii au imaginație - ți imaginația fiecărui copil  zburde,  creeze și  construiască orice copilul viseazăDați copiilor o cutie de nisip kinetic și veți avea surprize nebănuite!

Informatii utile: Nisip Kinetic
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Nisip Kinetic Magic, Finding Dory, 55275, Craze a fost efectuata la data de 05-03-2024.

Produse similare

Alte produse ale producatorului CRAZE

Vezi Politica confidentialitate date personale