Nota produs
0 (din 0 evaluări)
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.

Carucior sport pentru copii Aura Star, Light Grey, Combi Japonia

pliere compacta si frana automata

Cod produs: 4972990177405

Brand: COMBI JAPONIA

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Carucior sport pentru copii Aura Star, Light Grey, Combi Japonia [4972990177405]

Acest produs este un cărucior cu dispozitiv inteligent de frânare automată.
Căruciorul este potrivit pentru copiii nou-născuți, de la o lună, la 15 kg (aproximativ 3 ani), conform EN 1888-1: 2018 standard de siguranță și CNS 12940.
Acționați întotdeauna frâna de mână când stationați.
Chiar și cu frana cuplata, rămâneți întotdeauna aproape de cărucior când transportati un copil, pentru a evita orice pericol.

Disponibila in 3 variante de culori

Dark Grey
Light Grey
Red

Inainte de utilizare:
Desfaceți cadrul căruciorului ținând și ridicând mânerul. Butonul pârghiei de pliere apare până când se aude un sunet clar de „click”, indicând faptul că căruciorul este depliat complet.
ATENȚIE: Asigurați-vă că toate dispozitivele de blocare sunt active după deschiderea căruciorului

Instalarea si demontarea rotilor pivotante:
Instalare roată spate: ridicați scaunul roții din spate și introduceți dopul metalic al roții din spate în orificiul de montare până când se aude un sunet clar de „click”, indicând faptul că roata din spate este în poziție. 
Demontarea roții din spate: apăsați butonul de demontare din partea interioară a roții din spatele scaunului pentru a scoate roata din spate.
Instalarea / demontarea roții din față: ridicați tubul roții din față și introduceți dopul metalic al roții din față în orificiul de montare până când se aude un sunet clar de „click”, indicând faptul că roata din față este în poziție. Instalați roata din față pe cealaltă parte în același mod.
Demontarea roții din față: in timp ce apăsați și țineți apăsat butonul de eliberare rapidă de pe roata din față, apăsați pentru a scoate roata din față. 
AVERTISMENT : Odată instalate roțile, trageți roțile spre exterior pentru a verifica dacă sunt instalate ferm.

Folosirea franei:
Pentru a bloca roțile din spate, apăsați opritorul în jos care se află la roata din spate dreaptă.
Încercați să împingeți căruciorul ușor înainte și înapoi pentru a vă asigura că roata este cuplata corect.
Pentru a debloca ridicați oprotorul.
AVERTISMENT : Mereu activați frâna când părăsiți căruciorul.

Folosirea suportului pentru picioare:
Apăsând simultan cele două butoane încorporate se poate regla unghiul de sprijin al piciorului în două trepte, în oricemoment. 
AVERTISMENT: Nu stați în picioare sau va așezați pe zona de sprijin a piciorului

Folosirea aparatorii din fata:
Pentru a deschide apărătoarea, apăsați și țineți apăsat butonul de la capătul protecției din față, așa cum este ilustrat in manual de utiliare. Desprindeți bara de protectie frontală. Pentru a instala bara de protecție, aliniați protecția frontală la cantul de fixare și introduceți-o. Trageți de bara de protecție pentru a verifica dacă este bine fixata. 
AVERTISMENT: Nu utilizați bara de protecție frontală pentru a muta căruciorul, în timp ce un copil este așezat. După detașarea barei de protecție frontale, nu o împingeți si un o îndoiți

Desprinderea barii de protectie frontal:
Eliberați bara de protecție frontală și desprindeți capacul de la protecția din față.
Reglarea dimensiunii de acoperire a baldachinului
Capotina suportă reglarea din două și trei trepte. Odată ce fermoarul este desfăcut, este disponibilă o reglare din trei trepte. Pentru a reduce acoperirea copertinei, țineți tija din față a copertinei și trageți copertina înapoi. Pentru o acoperire completă, țineți tija din față și trageți capotina spre înainte.
Folosirea ferestrei de aerisire
Desfaceți fermoarele de pe ambele părți din spatele capotinei. Rulați capacul copertinei spre spate. Închideți-l.

Folosirea centurilor de siguranta:
Așezați copilul în cărucior și montați centurile de umăr pentru umărul stâng și drept al copilului. Cataramele pentru umeri și talie sunt suprapuse. Trageți centura de picioare și fixati-o prin introducerea insertiei din plastic în cataramă, până se aude un sunet „Click”. Trageți usor centurile de umăr, centurile de talie și centura de picioare pentru a verifica dacă sunt bine fixate. Apăsați butonul in cataramă pentru a elibera centurile.
AVERTISMENT : Utilizați întotdeauna sistemul de centuri de siguranta. Notă: Reglați corect lungimea centurii de siguranță după schimbarea unghiului spătarului

Reglarea lungimii curelei talie/umar:
Trageți capătul centurii taliei așa cum se arată în direcţie A, din manualul de utilizare. Slăbiți și scoateți centura taliei așa cum se arată în direcţie B, apoi trageți spre interior pentru a extinde lungimea așa cum se arată în direcţie C. Folosiți aceeași metodă pe centura de talie, dar si pentru a regla centura de umăr.
NOTĂ: Lăsați întotdeauna cel puțin 3 cm la capătul curelei.

Atasarea partilor inserabile din plastic:
Folosiți centura de talie si treceti prin cataramă, glisand afară Scoateți centura de talie. Glisați capătul centurii de talie prin deschizătura. Scoateți centura de talie din deschizatura și reglați-i lungimea.

Reclinarea spatarului
Vertical: Susțineți spătarul cu una din mâni, apoi ridicați din pozitia culcat curele până când unghiul este reglat.
Inclinare - Deschideți catarama înclinată apoi reglați unghiul înclinat.

Plierea caruciorului
Apăsați butonul de pliere a mânerului pentru a-l plia înainte de plierea căruciorului. 
AVERTISMENT : Asigurați-vă că sistemul de pliere a mânerului este complet activat. Îndoiți mânerul înainte și apăsați maneta de pliere gri pentru stragerea căruciorului.
AVERTISMENT: Maneta de pliere din partea dreaptă a căruciorului nu iese, indicând faptul că maneta de pliere a fost deblocată. Ridicați căruciorul pliabil cu curea pliabilă.
AVERTISMENT: Când pliați căruciorul, asigurați-vă că micutul dumneavoastră și ceilalți copii sunt mentinuti la o distanță sigură. Vă rugăm să vă asigurați că nu sunt în contact cu piese în mișcare și scoateți toate articolele din coș înainte de a plia căruciorul. 
Notă: Strangeti capotina și spătarul înainte de a plia căruciorul. 
Notă: Căruciorul îndoit în acest mod poate fi remorcat, făcând mișcarea mai ușoară.

Cosul:
Coșul poate transporta o greutate maximă de 5 kg. 
ATENȚIE: Când ridicați trepte, vă rugăm să ridicați roțile din față sau din spate ale căruciorului pentru a împiedica coșul de jos să atingă solul.

Desprinderea pernei spatarului:
Apăsați butonul cataramă pentru a elibera plasticul inserat. Scoateți capacul centurii de umăr și capacul centurii de picioare, dacă acestea sunt montate. Desfaceți clemele de pe ambele părți ale dispozitivului pernei de scaun (2 locuri).
Scoateți centura de picioare din perna scaunului. Slăbiți butoanele (superioare) de pe ambele laturi ale pernei scaunului de la spătarul scaunului (4 locuri). Îndepărtați centura pentru umăr si centura pentru talie, apoi scoateți perna scaunului spătarului. Pentru a instala perna scaunului, parcurgeti etapele inversate. 
AVERTISMENT: Asigurați-vă că perna scaunului a fost atașată corect înainte de utilizare

Reglarea lungimii centurii de umar:
Eliberați centura de umăr de pe perna scaunului și din spătar (după ce velcro-ul din spate este eliberat, trageți catarama în interiorul manșonului scaunului spre exterior). Introduceți centura de umăr prin fantele corecte de pe scaunul pernă, asigurați-vă că utilizați 2 sloturile la aceeași înălțime.
Notă: Cea mai mică priză de fixare pentru inserarea centurii de umăr trebuie utilizată pentru copiii cu vârsta sub 6 luni

Instalarea pernei Dacco:
Poziția corectă a suportului pentru cap - Perna suportului pentru cap trebuie să atingă doar gâtul copilului.

Instalarea suportului pentru cap:
Treceți centura de susținere a capului prin orificiul de susținere a capului, centura este răsturnată opus prin orificiul de atașat. După instalare, verificați dacă este bine fixat de perna mobilă a scaunului sau nu, trăgând ușor.

Instalarea suportului pentru corp si sold:
Utilizarea centurilor de susținere (poziția superioară) a suportului pentru corp și șold pentru a trece prin orificiile zonei de sprijin a corpului pernei scaunului. Ambele părți ale centurilor de talie trec prin orificiile superioare ale suportului pentru corp și șold. 
AVERTISMENT: Dacă suportul pentru corp și șold nu se potrivește cu bebelușul, chiar și daca bebelușul are vârsta sub 3 ani, vă rugăm să nu utilizați suportul pentru corp și șold. Pentru a-l detașa, urmați pașii inversați.

În ceea ce privește dispozitivul asistent inteligent de frânare automata:
Acest produs este un cărucior cu dispozitiv inteligent cu auto-frână. Funcția de frânare automată inteligentă se poate identifica dacă mânerul căruciorului este ținut, astfel încât să se poată opri automat în caz de eliberare accidentală a manerului. 
AVERTISMENT : La utilizarea funcției de frânare automată inteligentă, dacă apare oricare dintre următoarele condiții, pot apărea accidente din cauza blocării bruste a frânei.
Orice piese, altele decât panoul tactil al mânerului, cum ar fi cadrul, suprafața scaunului, protecția frontală și capota, sunt asigurate atunci când împingeți căruciorul.
Căruciorul este împins când mâna utilizatorului este în contact cu panoul tactil.
Căruciorul este împins ținând mânerul cu ceva de genul unei cârpe groase sau cu capacul căruciorului care acoperă panoul tactil.
Doar partea interioară a mânerului, în loc de panoul său tactil, este atinsă prin împingerea căruciorului. Doar partea centrală a mânerului în care se află butonul este folosita la împingerea căruciorului. 
AVERTISMENT : La utilizarea funcției de frânare automată inteligentă, dacă apare oricare dintre următoarele condiții, pot apărea accidente, deoarece poate să nu pornească corect.
Nu acoperiți frâna automată inteligentă, butonul AuraBeam și panoul tactil al mânerului. Nu atarna nimic de maner. Nu agățiți un prosop umed de mâner. Vă rugăm să nu puneți mănuși inteligente și alte articole cu conductivitate ridicată pe mâner.
Sistemul inteligent de frânare automată poate să nu fie performant sau să nu funcționeze corespunzător din cauza condițiilor de drum nedorite, a condițiilor meteorologice, a stării căruciorului etc

Panoul Tactil Integrat:
Când utilizați frâna automată inteligentă, țineți liber panoul tactil al mânerului pentru a debloca frâna 

Activarea franei automate-inteligente:
Pentru a activa acest mod, apăsați și mențineți apăsat butonul de frânare automată inteligentă timp de 2 secunde. Se va auzi un ton de prompt la pornire. Butonul inteligent de frânare automată va fi întotdeauna activat. Panoul tactil va clipi de trei ori cu un interval de 1 secundă, apoi se va stinge.
Sfat: când butonul Intelligent Auto-Brake este aprins în albastru, înseamnă că dispozitivul asistent Intelligent Auto-Brake este activat. 

Dezactivarea farnei automate-inteligente:
Țineți apăsat butonul de frânare automată inteligentă timp de 2 secunde. Se va auzi un ton de prompt de oprire. Panoul tactil va clipi de trei ori cu un interval de 1 secundă și se va stinge. Butonul inteligent de frânare automată se va opri. Sfat: când butonul de frână inteligentă nu este aprins în albastru, înseamnă că frâna automată inteligentă a dispozitivului asistent nu este activata. 
AVERTISMENT: Distanța minimă de la corpul de iluminat la orice obiect luminat trebuie păstrată la cel puțin 0,3 m. Nu acționați niciodată butoanele mânerului după bunul plac. Dacă vreun buton nu funcționează bine din cauza nerespectării instrucțiunilor, vă rugăm să contactați serviciul post-vânzare 

Pentru a porni/opri AuraBeam:
Țineți apăsat butonul AuraBeam timp de 2 secunde. Verificați dacă butoanele AuraBeam și AuraBeam pornesc. Țineți apăsat butonul AuraBeam timp de 2 secunde. Verificați dacă butoanele AuraBeam și AuraBeam se opresc 

Operatiunea farnei automate-inteligente:
Pentru a elibera frâna automată inteligentă, țineți apăsată tasta până când se aprinde. Lumina panoului se va stinge după atingere timp de 3 secunde. Pentru a activa frâna automată inteligentă, îndepărtați mânerul.Căruciorul va frâna automat după ce ați rulat o anumita distanță (aprox. 50cm), dacă sunteți pe o suprafata plana (adică mai puțin de 3 grade). În caz contrar, va fi frâna automat imediat.
ATENȚIE : Nu aveți prea multă încredere în funcția de frână electrică la parcare.
Notă: Nu sugerați utilizarea frânei inteligente automate cu mănuși (mai groase de 4 mm). Purtarea mănușilor va afecta stabilitatea frânei automate inteligente 
Notă: Daca butonul inteligent de frânare automată clipește înseamnă că bateria principală are o capacitate redusă.
Notă: Daca butonul AuraBeam clipește înseamnă că bateria mânerului are o capacitate redusă 

Instalarea bateriei principale 
Porniți intrerupatorul înainte de a instala bateria principală. Notă: Vă rugăm să încărcați bateria principală înainte de utilizare. 
Acordați atenție celor două găuri albe de conectare atunci când instalați bateria principală. Lasăti conectata cu fața la dreapta și acordați atenție să nu inversați direcția. După alinierea la găuri, apăsați modulul spre interior până când se aude un clic. Indică o instalare reușită. 

Precautie : 

 • Când încărcați bateria principală, nu îndoiți, trageți sau răsuciți niciodată cablul de încărcare Micro-USB și nu așezați niciun obiect greu pe cablu. 
 • Când încărcați bateria principală, păstrați-o într-un loc sigur, departe de copii. 
 • Curățați regulat conectorul de încărcare Micro-USB și bateria. 
 • Nu atingeți conectorul de încărcare Micro-USB și bateria cu mâna udă. 
 • Când încărcați bateria principală, utilizați cablul de încărcare Micro-USB atașat. 
 • Cablul de încărcare Micro-USB atașat este dedicat acestui produs. Nu-l utilizați în alte scopuri decât încărcarea acestui produs. Alte încărcătoare cu un conector de aceeași formă pot cauza probleme datorită
 • designului diferit al pinului. În mod similar, nu utilizați alte cabluri de încărcare pentru a încărca produsul. 
 • Deconectați întotdeauna cablul de încărcare la finalizarea încărcării. 
 • Protejați cablul de încărcare Micro-USB împotriva deteriorării. 
 • Bateria este un consumabil care se poate deteriora chiar și în timpul utilizării normale. Uzura bateriei este o caracteristică normală, nu o eroare. 
 • Într-un mediu cu temperatură scăzută, durata de viață a bateriei principale se va reduce. 
 • Bateria reîncărcabilă nu poate fi scoasă sau înlocuită. 
 • Vă rugăm să vă asigurați că bateria principală este încărcată de un adult. 

NOTĂ: 
In starea “sleep”, bateria principală poate fi utilizată 330 de zile.
Pentru utilizarea zilnică medie a caruciorului timp de 2 ore, bateria principală se poate folosi 19 zile.
În stare inactivă, bateria portabilă durează 130 de zile. Utilizarea zilnică medie a carruciorului este de 2 ore.
Bateria portabilă durează 40 de zile.
Timp de încărcare a bateriei principale Timp = 3 ~ 4 ore
AVERTIZARE : Sursele de curent alternativ și sursele de curent continuu cu tensiune mai mare sunt interzise pentru mai mult de 5V. Bateria principală din cărucior nu poate fi înlocuită fara a contacta departamentul de asistență Vanzari. Asigurați-vă că nu se încarcă în timp ce utilizați căruciorul.

Pregatirea inainte de utilizare:

 1. Setati comutatorul de alimentare al bateriei principale pe „ON”.
 2. Asigurați-vă că cel puțin două indicatoare ale nivelului bateriei sunt aprinse.
 3. Asigurați-vă că bateria principală este fixată în siguranță de cărucior.
 4. Asigurați-vă că roțile din față și din spate sunt fixate în siguranță de cărucior.
 5. Instalați corect bateriile AAA în compartimentul bateriei mânerului. Nu folosiți baterii reîncărcabile și nici baterii noi și uzate împreună.
 6. Părțile metalice ale compartimentului bateriei mânerului trebuie protejate împotriva oxidării.
 7. Păstrați mânerul uscat.
 8. Nu agățați niciun element metalic de mâner.
 9. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire al frânei automate inteligente pentru a verifica dacă este activat.
 10. Apucați mânerul și împingeți căruciorul înainte și înapoi pentru a vă asigura că frâna automată nu este pusă în funcțiune.
 11. Eliberați mânerul și asigurați-vă că frâna automată inteligentă va funcționa după deplasarea căruciorului înainte pentru distanță scurtă. Când pregătirea de mai sus este finalizată, activați funcția de frânare automată inteligentă. Când există alte probleme, vă rugăm să le rezolvați cu următoarele metode. Dacă problema persistă după efectuarea recomandarilor, opriți utilizarea produsului și contactați centrul de service post-vânzare așa cum se specifica in manualul de utilizare.

Consilierii Bebe Tei raspund (Q&A): Carucior bebe

Carucior sport pentru copii Aura Star, Light Grey, Combi Japonia [4972990177405]

Carucior sport pentru copii Aura Star, Light Grey, Combi Japonia [4972990177405]

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Carucior sport pentru copii Aura Star, Light Grey, Combi Japonia a fost efectuata la data de 25-02-2024.

Produse similare

Vezi Politica confidentialitate date personale

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.