Proteine din zer Fudged UP, 2 kg, Grenade [5060811384558]
Pudră proteică din zer Grenade cu aromă de fudge, conținut redus de zahăr, contribuie la sustinerea masei musculare, potrivită pentru vegetarien.
Caracteristici/Proprietati
- Pudră proteică din zer
- Conținut redus de zahăr
- Potrivit pentru vegetarieni
- Produs testat anti-doping prin programul Informed Sport
Beneficii
- contribuie la sustinerea cresterii si mentinerii masei musculare
- Oferă o sursă de proteine de înaltă calitate
- contribuie la recuperarea post-antrenament
Mod de utilizare
Porție completă (30g de proteine): Adăugați 2 măsuri de pulbere (40g) la 250ml de apă rece ca gheața sau lapte la alegere. Utilizați după antrenament sau pe parcursul zilei. Amestecați într-un shaker sau blender.
Contraindicatii/Precautii
Nu depășiți doza zilnică recomandată de două porții (2 x 40g). Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Conține pliculeț de gel de siliciu: nu consumați.
Ingrediente
concentrat de proteină din zer (lapte); izolat de proteină din zer (lapte); pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi; aromă; clorură de sodiu; agent de îngroșare: gumă Xantan; extract de cacao; îndulcitori: acesulfam K, sucraloză; amestec de enzime digestive: amilază, protează, celulază, lipază, lactază (DigeZyme®); emulgator: lecitină.
Prezentare:
2kg.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Proteine din zer Fudged UP, 2 kg, Grenade a fost efectuata la data de 05-07-2024.